Lejla Filipović na svojim društvenim mrežama rado dijeli nadahnuća za modne igre. Na svojem Instagramu nedavno je podijelila i jedno elegantno modno izdanje iz Sarajeva u kojem se trenutno održava poznati filmski festival.

Galerija Lejla Filipović voli nositi bluze od podatnih materijala Zara svilena bluza, 549,90 kn Mango satenska košulja, 169,90 kn +1 Boohoo satenska bluza, 177 kn

Lejla Filipović spojila je vrlo jednostavne komade u zanimljivu modnu kombinaciju. Bijelu košulju dugih rukava utaknula je u pojas šarenih cullotes hlača, a izdanje zaokružila platnenim natikačama koje su istaknule njezinu preplanulu put.

Kombinacijom bivše hrvatske misice dominirala je bijela svilena košulja turskog brenda Silk and Cashmere koji često nosi u posljednje vrijeme. Ne samo da je svila vrlo podatan i ugodan materijal za nošenje, već je riječ i o tkanini u kojoj se žene osjećaju vrlo ženstveno.

Dobro krojena košulja od svile, pak, je svevremenski modni komad koji se može odlično kombinirati za dnevne i večernje kombinacije. Nameće se kao sjajan odabir za posao uz suknju olovka kroja ili hlača na crtu, a izgledat će sjajno čak i uz obične traperice.

Lejla Filipović kombinirala je svilenu košulju uz cullots hlače predimenzioniranog cvjetnog uzorka. Uz platnene natikače nosila je bijelu torbicu, ali i nekoliko komada nakita – poput okruglih zlatnih naušnica i tankog lančića koji je stavila oko nožnog zgloba.

Lejla Filipović Lejla Filipović: Tako lijepa suknja koja voli i ženstvene štikle i ravne natikače

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo pronašli nekoliko svilenih košulja i bluza po uzoru na Lejlu Filipović.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju