Lejli Filipović početak kolovoza rezerviran je za boravak na moru, a sa svojim pratiteljama na Instagramu rado dijeli fotografije s ljetovanja. Pritom su, uz ljepote morskoga pejzaža koji je okružuje, u centru pozornosti i Lejline odjevne kombinacije koje nas uvijek inspiriraju i za vlastite modne kombinacije.

Posljednja fotografija koju je Lejla Filipović objavila na Instagramu snimljena je na trajektu, s plavetnilom najljepšeg mora i zelenilom na kopnu u pozadini. Divni morski pejzaž bio je savršena pozadina za fotografiju na kojoj Lejla pozira u modnom izdanju u kombinaciji bijele i plave boje.

Jednostavnu bijelu majicu bez rukava, u stilu potkošulje s debljim naramenicama, Lejla nosi uz predivnu suknju asimetričnog kroja na uske plavo-bijele pruge. U dizajnu suknje koja je sprijeda kraća te seže tik iznad koljena, a straga malo duža, ističe se pojas oko struka svezan u veću zgodnu mašnu te dvodijelni kroj s lepršavijim donjim dijelom.

Šarmantni ljetni stajlng otmjena ljepotica upotpunila je s natikačama bosanskohercegovačkog brenda Intuitiva NYC koji se bazira na održivoj modi od prirodnih materijala. Nakon što su tijekom rata u BiH bili prisiljeni napustiti svoju zemlju, vlasnici brenda Sabina i Tahir upoznali su se u Švicarskoj, vjenčali u Sarajevu te skrasili u New Yorku. Svoje proizvode dizajniraju u New Yorku, no sami proces proizvodnja odvija se u Bosni i Hercegovini, a njihovi modni komadi popularni su među damama koje vole profinjen i elegantan stil s dozom romantike.

Lejla Filipović Lejla Filipović: Nepogrešivi bikini koji vizualno stanjuje trbuščić i produžava noge

Lejla Filipović Lejla Filipović: Haljina iz H&M-a od 97 kuna stvorena za uživanje na odmoru

Lejla nosi plave natikače s mašnom izrađene od tkanine te s debljim đonom u kombinaciji špage i gume. Kada je riječ o izboru torbice, Lejla je i ovoga puta bila vjerna brendu My Lovely Bag, također iz BiH, iza kojeg stoji dizajnerica Marija Perić, a čije torbe vrlo često nosi. Za ovaj stajling odabrala je bijelu torbicu ovalnog oblika i tako besprijekorno zaokružila još jedan outfit za pohvalu.

Tri boje: plavo..., napisala je Lejla Filipović uz fotografiju na kojoj se plave more, Lejlina suknja i natikače.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju