Život se polako vraća u staro normalno pa su tako krenula i razna društvena događanja koja su mnogi jedva dočekali. Veseli nas što opet možemo biti među ljudima i družiti se u malo većim skupinama, a tome se raduje i Lejla Filipović koja je bila gošća na predstavljanju proizvoda za sunčanje održanom u Zagrebu.

Konačno nam je došlo i pravo proljetno/ljetno vrijeme idealno za događanja na otvorenom, a u dvorištu jednog zagrebačkog kafića održalo se i predstavljanje preparata za sunčanje kojem je nazočila i Lejla Filipović.

Slika nije dostupna Lejla Filipović: Nepogrešiva ljetna haljina za manji struk i još ženstveniju figuru

Slika nije dostupna Lejla Filipović: Najudobniji model haljine koji laska svakoj figuri

Kao i uvijek, lijepa Lejla zračila je i izgledala prelijepo u odabranom outfitu, a za tu prigodu odjenula je romantičnu haljinu u divnoj zelenoj boji. Kroj haljine osvaja na prvi pogled, s kockastim izrezom i puf-rukavima dužine do lakta. Haljina je rezana malo iznad struka te se u donjem dijelu, sašivenom u dva dijela, lijepo širi.

Haljina sa stražnje strane izgleda još atraktivnije jer ima otvorena leđa s dvije naborane trake – vrlo ženstven i senzualan detalj. Ovu zelenu ljepoticu Lejla je kombinirala uz nježan model ljetnih sandala te torbicu u tonu vrlo sličnom sandalama bosanskohercegovačkog brenda My Lovely Bag iza kojeg stoji dizajnerica Marija Perić, a čije torbe Lejla često nosi.

Za još malo retro štiha dodala je gumicu scrunchie, a od nakita malo veće zlatne naušnice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju