Lejla Filipović uvijek privlači pažnju svojim odjevnim kombinacijama, a na društvenim mrežama rado dijeli inspiraciju za modne igre. Na svojem Instagramu nedavno je podijelila i izdanje izvrsno za večernji izlazak.

Galerija Lejla Filipović Lejla Filipović Haljina ima efektni otvor na leđima +1 Lejla Filipovć

Lejla Filipović na svojem Instagramu objavila je fotografiju s jednog događanja u Zagrebu. Za večernji izlazak odabrala je malu crnu haljinu u kojoj dama uvijek izgledaju dotjerano i lijepo.

Točnije, nosila je haljinu Larissa hrvatskog brenda Cataleya hrvatske dizajnerice Martine Ješe. Riječ je o starijem modelu iz dizajneričine ljetne kolekcije iz 2022. godine koji karakterizira srcoliki izrez i veliki prorez na predjelu trbuha.

Iako bivšoj hrvatskoj misici nisu potrebni nikakvi trikovi za vizualno produživanje nogu, ipak je odabrala haljinu s asimetričnim porubom koja ima upravo ovakav efekt.

Sparila ju je sa sandalama otvorenih prstiju i povišenih potpetica, a cijelo izdanje zaokružila minijaturnom crnom torbicom te s osebujnim parom visećih naušnica.

Kako Lejla Filipović nosi crne haljnie u svečanim prilikama, provjerite u fotogaleriji na početku teksta.

Mrak haljina Lejle Filipović koja vizualno produžuje figuru Lejla Filipović uvijek plijeni pažnju svojim modnim izborima Patrizia Pepe haljina, 250 eura (na sniženju) - 2 Patrizia Pepe haljina, 250 eura (na sniženju) - 3 +0 Patrizia Pepe haljina, 250 eura (na sniženju) - 1

Lejla Filipović: Suknja koja sužava struk i produžuje noge, a savršena je za izlaske Lejla Filipović ljubiteljica je crne boje i svevremenske elegancije Stradivarius suknja, 25,99 eura C&A suknja, 15,99 eura +1 Mango suknja, 45,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju