Prugaste košulje imaju svoje mjesto među omiljenim odjevnim komadima, a posljednjih nekoliko sezona posebno su popularni predimenzionirani modeli.

Galerija Lejla Filipović Košulja brenda Reserved - 3 Košulja brenda Reserved - 4 +1 Košulja brenda Reserved

Bez obzira na to koliko odjeće imali u ormarima, prugasta košulja je onaj komad koji se nalazi među njih nekoliko koje stalno nosimo.

Prugice svoju popularnost mogu zahvaliti i Francuskinjama, najbolje odjevenim ženama na svijetu, koje u svojoj garderobi imaju barem jedan komad s takvim uzorkom.

Uostalom, upravo je legendarna francuska dizajnerica Coco Chanel uvela mornarske prugice u svijet mode dizajnirajući jednostavnu majicu s tim uzorkom, koji se kasnije prelio na ostatak garderobe.

Među ljubiteljicama prugica je i Lejla Filipović. Bivša hrvatska misica na Instagramu je podijelila fotografiju na kojoj pozira u košulji na plavo -bijele prugice, koju su posebnom učinila četiri cvijeta napravljena od istog materijala kao i košulja.

Cvjetovi "razbacani" po gornjoj desnoj strani košulje taj komad čine onime koji proljepšava svaku kombinaciju.

Košulja brenda Reserved Košulja brenda Reserved (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Košulja ima klasičan ovratnik i blago spuštene rukave te blago zaobljeni porub i dio je ponude brenda Reserved. Dolazi u veličinama od S do L i prodaje se po cijeni od 35,99 eura, a osim prugaste u ponudi je i bijela verzija košulje.

Lejla je košulju nosila u kombinaciji sa sivim hlačama koje imaju pojas za vezanje oko struka.

Lejla Filipović u suknji iz H&M-a savršenoj za hladnije dane kada trebamo podignuti kombinaciju Lejla Filipović uvijek izgleda lijepo i dotjerano Lejla Filipović u suknji od umjetne kože iz H&M-a Lejla Filipović s Tihanom Korać, urednicom portala zadovoljna.hr na Beautyfestu +1 Lejla Filipović

Vjenčanje u Dubrovniku: Plava haljina za jedno od najljepših izdanja Lejle Filipović Lejla i Tarik Filipović na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku - 6 Lejla i Tarik Filipović na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku - 3 Lejla i Tarik Filipović na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku +4 Lejla i Tarik Filipović na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju