Krajem ljeta Boško Balaban s obiteli seli u Atenu, a tim povodom pred naše je kamere stala njegova supruga Iva. Iako nerado daje intervjue nama je otkrila jesu li spremni za put, gdje će živjeti, što je najviše ljuti kod Boška te koliko se razumije u nogomet

Boško Balaban u Grčkoj je potpisao trogodišnji ugovor s Panioniosom, a novi dom s obitelji, suprugom Ivom i djecom Tashom i Ivanom osnovat će u Ateni.

'U Grčku selimo krajem kolovoza, Atena je velik i lijep grad, a naš novi dom je prostran tako da ćemo imati mjesta za obitelj i sve prijatelje koji će nas željeti posjetiti', rekla je Iva.

Odluku o preseljenju najteže je bilo objasniti Tashi koja na jesen kreće u školu. očekuju je novi prijatelji i novi jezik.

'Tasha je vrlo emotivna, stalno ispituje kako će, nakon što odemo u Grčku odlaziti na rođendane prijateljicama', rekla je Iva koja vjeruje kako će biti teško.

Bivša kraljica Hrvatske kojoj ne nedostaju modne piste, otkrila je kako je suprug Boško najbolji tata kojeg poznaje te aktivno sudjeluje u odgoju njihovo dvoje djece.

'Boško je super, djeca ga obožavaju i to toliko da sam ponekad i malo ljubomorna!', priznala je.

Na pitanje zašto ne voli davati izjave i intervjue Iva je odgovorila kako smatra da bi trebala biti medijski aktivna kako bi medijima bila zanimljiva.

'Novinari ponekad krivo ili drugačije prenesu neke izjave', pojasnila je Iva svoju odluku o medijskoj šutnji.

I Iva i Boško dolaze iz skromnih obitelji stoga danas vrlo racionalno raspolažu s onim što imaju.

'Puno puta u životu sam osjećala da nešto nemam te da se za to moram izboriti. Boško i ja znamo od kuda smo krenuli i znamo cijeniti ono što imamo' rekla je Iva.

Iako u početku nije bila velika ljubiteljica nogometa Iva je danas pravi stručnjak.

'Mislila sam da me nogomet nikada neće zanimati, no uživam u tom sportu i znam sve', rekla je gospođa Balaban koja će za supruga uskoro navijati s tribina u Grčkoj.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju