U Hoolywoodu vlada novi trend: kloniti se mladih i zgodnih dadilja. Najnoviji incident s dadiljom slavnog para Jolie-Pitt mnoge je glumice podsjetio kako itekako moraju paziti da im osobe kojima su povjerile djecu - ne otmu i muževe.

Iako zvuči nevjerojatno da je kraj Angeline Brad i pomislio na drugu čini se kako nije odolio čarima mlade dadilje blizanaca. Čim je uhvatila Brada kako je masira, bijesna Angelina dala joj je otkaz, a Brad je zaradio nekoliko šamara. Poučena iskustvom brojnih priča u kojim su dadilje uništile naoko savršene holivudske brakove, Angi će sada razmisliti hoće li za svojih 6-ero djece i dalje imati nekoliko mladih i zgodnih dadilja.

Glumica Uma Thurman bila jedna od nesretnica čiji je brak završio zbog dadilje. Ethan Hawke je Umu prevario s dadiljom koju je na kraju i oženio te s njom dobio dijete. Sienna Miller svog je supruga ostavila iz istog razloga.

Na brižne paziteljice djece bili su slabi brojni muškarci. Glumac Rob Lowe zaradio je i tužbu za seksualno uznemiravanje dok se Johnu Travolti muškarac koji se brinuo za njegovog sina toliko sviđao da ga je javno ljubio.

Poučena lošim iskustvom gospođa Beckham svoje dečke sve češće čuva sama. Nestašnom Davidu oprostila je prevaru, ali svaka dadilja koju zaposli ostaje bez posla u roku od dva tjedna.

Oduševljenje svojom prvom rođenom kćeri Nicole Kidman nije mogla sakriti. I osam mjeseci poslije malenu Sunday Rose čuva sama. Kako kaže, želi joj normalno djetinjstvo. No lukava oskarovka, čini se, osim na kćer pazi i na muža. I Katie Holmes na svoju mezimicu Suri pazi sama. Izgleda kako je izbjegavanje zgodnih i mladih dadilja novi trend među holivudskim majkama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju