Pri uređenju vlastitog životnog prostora mnogi najviše pažnje posvećuju upravo kuhinji. To i ne čudi s obzirom na to da se kuhinja smatra dušom doma, središtem okupljanja obitelji, prostorijom u kojoj se odvija puno toga, a ne samo kuha.

Galerija Lijepa kuhinja ni prevelika ni premala, baš prave veličine - 6 Lijepa kuhinja ni prevelika ni premala, baš prave veličine - 2 Lijepa kuhinja ni prevelika ni premala, baš prave veličine - 4 +2 Kuhinja ima dušu i izgleda ugodno

Mnoge žene ponose se kako su uredile svoje kuhinje, a treba li vam inspiracije za uređenje, možda vam se svidi baš ova bijela kuhinja glatkih površina visokog sjaja. Bijeloj savršeno komplimentira svijetlo drvo ukomponirano u radne površine.

Lijepa kuhinja ni prevelika ni premala, baš prave veličine - 2 Kutna drvena klupa i stol kuhinji daju poseban šarm i toplinu (Foto: Living4media)

U kutu kuhinje nalaze se drveni stol i klupa, a detalji poput jastučića za sjedenje, slika i visećih ukrasa od papira prostoru daju osobnost i dušu. Iznad sudopera nalazi se prozor s pogledom na vrt, pa je odmah i pranje posuđa lakši posao, a pripremanje hrane ugodnije.

Lijepa kuhinja ni prevelika ni premala, baš prave veličine - 5 Iznad sudopera nalazi se prozor s pogledom u vrt (Foto: Living4media)

Ova lijepa kuhinja čini nam se i baš prave kvadrature, ni prevelika ni premala, ma zapravo nema niti jednu manu!

Lijepa kuhinja ni prevelika ni premala, baš prave veličine - 4 Lijepa kuhinja ni prevelika ni premala, baš prave veličine (Foto: Living4media)

Prelijepa kuća na otoku Braču u kojoj oduševljava ručno rađeni kameni umivaonik Prelijepo uređena kamena kuća na otoku Braču koja datira iz 17. stoljeća - 13 Prelijepo uređena kamena kuća na otoku Braču koja datira iz 17. stoljeća - 2 Prelijepo uređena kamena kuća na otoku Braču koja datira iz 17. stoljeća - 18 +13 Prelijepo uređena kamena kuća na otoku Braču koja datira iz 17. stoljeća - 8

Kuhinja je fantazija: Kuća u predgrađu zbog koje je vrijedilo otići iz centra Rijeke Prekrasno i elegantno uređena kuća u Rijeci - 11 Prekrasno i elegantno uređena kuća u Rijeci - 4 Prekrasno i elegantno uređena kuća u Rijeci - 5 +11 Prekrasno i elegantno uređena kuća u Rijeci - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju