Čiji stil kopira Nina Badrić te koje su to dame odlučile sakriti,a koje otkriti poprsje nije promaknulo oštrom oku Fashion Gurua. Šaroliko društvo dama našlo se na udaru inozemnog glasa naroda pa je tako Nikolina Pišek proglašena hrvatskom Angelinom Jolie.

Kopirati nečiji stil baš je neumjesno i ne oprašta se makar u pitanju bila Nina Badrić, koju su brojni ovoga tjedna zamijenili s Leonardom Boban.

Nina se na dva događanja  pojavila u bijeloj košulji koju je kombinirala s kariranim sakoom, uz valovitu kosu neodoljivo je podsjećala na Leu.

Brojne dame su pak iznenadile, a čini se i poslušale Guruove savjete. Tako je vana Kind, na svu sreću shvatila kako jedino može opstati na sceni, te pokazala i dekolte i noge. Petra Nižetić je odrasla preko noći, a Vanna zablistala u novom kaputiću i cipelicama( dodouše sponzorskim).

Glas naroda, ovoga puta i inozemnog, nekima je priskrbio brojne pohvale, pa tako Natašu Bebić opisuju kao ekscentričnu divu dok je Nikolina Pišek zaradila titulu hrvatske Angeline Jolie.

Smjelo,nema što.

Više na stranici Red Carpeta.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju