Kada se Madonna pojavila na partyju nakon dodjele Oscara svi su bili zatečeni njezinim nevjerojatnim izgledom. Sjajna i svježa koža na minimalno našminkanom licu bila je top tema holivudskih kuloara. Koja je njezina tajna?

Madonnin dolazak na partyju nakon dodjele Oscara nije mogao proći nezapaženo. Osobito jer je pjevačica izgledala senzacionalno, a njezino lice bilo je sjajno, svježe i nevjerojatno mlado. Koja je Madonnina tajna?

Prema najnovijim spekulacijama, njezina sjajna koža bez bora rezultat je novog zahvata koji se popularno zove 'ribbon lift' ili u slobodnom prijevodu, lifting trakom.

Uska traka koja nalikuje tankom valjku uvlači se ispod kože. Traka ima malene kukice koje se prilijepe na mišiće i kožu, a potom se povlači kako bi se izveo lifting cijelog lica. Madonnina se traka još nije potpuno razgradila, no ona ju je mudro prekrila kosom

Riječ je o tretmanu koji traje svega trideset minuta, izvodi se na raznim klinikama na Beverly Hillsu i stoji oko trideset tisuća kuna.

Zahvat se izvodi tako da se koristi razgradiva traka koja se ugrađuje u prijelay između lica i vrata. Traka se povlači tako da napravi lifting lica, a rez je minimalan i jedva vidljiv. Traci treba oko dva mjeseca da se potpuno razgradi, a rezultati liftinga traju oko tri mjeseca.

Plastični kirurg Alex Karidis tvrdi kako je na Madonni prepoznao izdajničke znakove ribbon liftinga.

- Uska traka koja nalikuje tankom valjku uvlači se ispod kože. Kako traka ima malene kukice, one se prilijepe na mišiće i kožu, a potom se povlači kako bi se izveo lifting cijelog lica, pojasnio je dr Karidis.

Nova dijeta, dečko i Madonna: Bez Photoshopa!

- Čini se da se traka još nije potpuno razgradila, no Madonna je te izdajničke tragove ribbon liftinga mudro prekrila opuštenom frizurom na partyju.

Sama Madonna i dalje ostala tajanstvena, a jedini njezin odgovor na pitanje o plastičnoj kirurgiji bio je:

-Zasigurno nisam protiv plastičnih kirurških zahvata, no apsolutno sam protiv toga da se o njima raspravlja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju