Kao i uvijek, nova modna sezona donosi nam nove trendove.

Galerija Street style izdanje Marine Mrsić Street style izdanje Marine Mrsić Street style izdanje Marine Mrsić +0 Street style izdanje Marine Mršić

Pred nama je razdoblje proljetnih odjevnih kombinacija u kojima će, prema najavama modnih znalaca, dominirati nijanse bež boje.

Jedna od kraljica neutralnih nijansi, bež boja, omiljena je obožavateljicama klasične mode, ali vole je i trendseterice koje pokojim ziheraškim bež komadom nadopune svoja eksperimentalna izdanja.

Prilikom nedavno održanog Njujorškog tjedna mode imali smo priliku vidjeti mnogo kombinacija u kojima su vladali upravo komadi u bež nijansama pa se sa sigurnošću može reći da su se predviđanja stručnjaka o njihovoj popularnosti već potvrdila.

Dominaciju bež boje najavio je i cijenjeni modni magazine Vogue analizirajući kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2020. godine. Ne postoji jedna prava ‘nude’ nijansa, svaka žena može pronaći onu koja joj odgovara, piše Vogue.

Da će neutralne nijanse zaživjeti i u kombinacijama domaćih ljubiteljica mode, pokazala je i Marina Mršić koju možete pratiti na njezinom Instagram profilu.

Street style izdanje Marine Mrsić Street style izdanje Marine Mršić (Foto: Slaven Janđel)

Tamne traperice visokog struka i bijelu majicu lijepa Marina nadopunila je bež blejzerom i štiklama u gotovo identičnoj nijansi. Bež boja uvukla se i među dodatke - plisirani rub šarmantno zavezane marame bio je malo tamnije nijanse.

Jedno je sigurno. Sezona pred nama prava je prilika da u ormar spremite pokoji komad u ovoj obožavanoj boji s kojom baš nikad ne možete pogriješiti.

Street style izdanje Marine Mrsić Street style izdanje Marine Mršić (Foto: Slaven Janđel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju