Činjenica da je voljela plavi tuš za oči i osunčane pramenove može poslužiti kao dokaz da je princeza Diana voljela ljeto. Osim što je oduševljevala izborom kupaćih kostima u ljetnim mjesecima, obarala je s nogu i drugim modnim kombinacijama za razne prigode.

Galerija Princeza Diana Ljetne kombinacije princeze Diane - 8 Ljetne kombinacije princeze Diane - 9 +12 Ljetne kombinacije princeze Diane - 10

Bez obzira je li se radilo o ležernim susretima ili formalnim večerama, Diana je uvijek znala složiti idealnu ljetnu kombinaciju.

Besprijekorna kosa i preplanula put bili su, između ostalog, njezini aduti za ljeto koji su se savršeno uklopili uz svaki modni odabir.

Princeza Diana Vjerna eleganciji: Modeli haljina od kojih se princeza Diana jednostavno nije odvajala

Bob frizura Inspiriran Dianom: Moderna verzija princezinog boba s tri ključna detalja

Njezin stil bio je jednostavan, ali sjajan, a i danas princeza Diana može poslužiti kao izvor inspiracije za odijevanje u toplijim mjesecima.

U našoj galeriji izdvojili smo njezinih 15 modnih odabira koji se i danas mogu kopirati. Ima tu traperica, lepršavih košulja, ležernih haljina, ali i onih svečanijih - za svaku prigodu po nešto.

Ljetne kombinacije princeze Diane - 12 Modni odabiri princeze Diane i danas izazivaju divljenje (Foto: Guliver Image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju