Činjenica da je voljela plavi tuš za oči i osunčane pramenove može poslužiti kao dokaz da je princeza Diana voljela ljeto. Osim što je oduševljevala izborom kupaćih kostima u ljetnim mjesecima, obarala je s nogu i drugim modnim kombinacijama za razne prigode.

Galerija Princeza Diana Ljetne kombinacije princeze Diane - 8 Ljetne kombinacije princeze Diane - 9 +12 Ljetne kombinacije princeze Diane - 10

Bez obzira je li se radilo o ležernim susretima ili formalnim večerama, Diana je uvijek znala složiti idealnu ljetnu kombinaciju.

Besprijekorna kosa i preplanula put bili su, između ostalog, njezini aduti za ljeto koji su se savršeno uklopili uz svaki modni odabir.

Princeza Diana Sedam aktualnih trendova koje je princeza Diana vrhunski nosila

Jennifer Lopez na dodjeli Zlatnih globusa 2004. godine 12 "osvetničkih" haljina u kojima su se slavne dame pojavile nakon prekida

Njezin stil bio je jednostavan, ali sjajan, a i danas princeza Diana može poslužiti kao izvor inspiracije za odijevanje u toplijim mjesecima.

U našoj galeriji izdvojili smo njezinih 15 modnih odabira koji se i danas mogu kopirati. Ima tu traperica, lepršavih košulja, ležernih haljina, ali i onih svečanijih - za svaku prigodu po nešto.

Ljetne kombinacije princeze Diane - 12 Modni odabiri princeze Diane i danas izazivaju divljenje (Foto: Guliver Image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju