Ženama je potrebno puno duže da dožive orgazam od muškaraca. Seksualna anatomija žena nešto je kompliciranija od muške, no žene imaju više erogenih zona koje ne djeluju jednako na sve i nalaze se na različitim mjestima. Kako bi doživjele dugi i nezaboravni orgazam potrebna je prava i detaljna stimulacija

1. Predigra je ključna
Za razliku od muškaraca koji se uzbude nevjerojatnom brzinom žensko tijelo žudi za predigrom i stimulacijom. Poljupci i dodiri u kombinaciji s glazbom i atmosferom dobitna su kombinacija. Ne sramite se tražiti dobar uvod jer rezultat će biti nagrada za oba partnera.

2. Pomagala su dobro došla
Ako je vaš partner baš i nije spretan s rukama ne ustručavajte se potražiti pomoć. Detalji poput ulja za masažu ili pak seksualnih igračaka itekako mogu uzburkati strasti i seks učiniti boljim nego ikad. Upravo takva stimulacija veš će orgazam dovesti do vrhunca.

3. Vizualno zadovoljstvo
Iako su muškarci ti koji uživaju u filmovima za odrasle no ovakva seksualna stimulacija uvijek je dobro došla. Ako još niste, pokušajte s partnerom pogledati barem djelič erotskih scena u filmu. Isto tako, želite li doživjeti pravi užitak namjestite kameru na pravo mjesto i snimite kratki video i drugi ga put pogledajte zajedno. Strasti će se uzburkati u trenu, a vaš će orgazam biti nezaboravan.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju