Veljača donosi Melem u novom ruhu, prepunom osjećaja i ljubavi. Splitska akademska slikarica Tisja Kljaković Braić svojim je prepoznatljivim rukopisom na poklopcima popularnog "malog" Melema prikazala one male, vrijedne trenutke ljubavi.

 

Tople svakodnevne situacije prepune pažnje i osjećaja osmišljene su baš za Melem - jer ima li boljeg melema od iskrene ljubavi? Potražite kolekcionarski Melem s Tisjinim potpisom u ograničenoj nakladi i darujte nježnost i ljubav. 

Splitska akademska slikarica Tisja Kljaković Braić na poklopcima 'malog' Melema prikazala je one male, vrijedne trenutke ljubavi

Omiljeni "mali" Melem ove veljače doslovno postaje simbol topline, razumijevanja, privrženosti i povjerenja. U novom ruhu, s bijelim poklopcima na kojima splitska akademska slikarica Tisja Kljaković Braić donosi posebno osmišljeni "Ljubavni Melem" opus kroz šest prepoznatljivih ilustracija, Melem bezrezervno širi nježnost i ljubav. Ilustracije virtuozno dočaravaju svu jednostavnost, ali i moć ljubavi.

Mali životni trenuci toliko su jednostavni, ali ujedno toliko moćni, a prolaze nezamjetno dok ih ne 'ulovite' pa pogledate, nasmijete im se ponovno i počnete ih cijeniti više. Ti su trenuci prisutni među svima nama, a dobivaju dodatno na važnosti tek kada se zapišu ili nestanu. Zato živite u trenutku, cijenite ga, budite nježni u sitnicama prema dragim osobama i život će vam biti melem, ispričala je Tisja Kljaković Braić.

Melem dragocjeno suho ulje s dijamantnim sjajem Melem suho ulje: Bogata njega kože s decentnim dijamantnim sjajem

U ograničenoj nakladi, Ljubavni Melem s Tisjinim potpisom promiče vrijednosti poput nježnosti, pažljivosti i brige za dragu osobu. Tako Melem (p)ostaje ljubav (za kožu), baš kao što je ljubav melem (za dušu).

Pod "heštegom" #BudiMelem ove veljače širite ljubav, brinite za drage osobe i ne propustite skupiti kolekcionarsko izdanje omiljenog "malog" Melema. Ljubavni Melemi dostupni su u dm-ovim prodavaonicama, a uskoro i u svim drogerijama te većim trgovinama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 24,90 kuna.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju