Ljubičasti džin sa šljokicama zvuči kao ostvarenje snova svake ljubiteljice tog popularnog pića. Tek što je izišao na tržište ljubičasti craft džin sa šljokicama iz poznate orahovačke Destilerije Kostelac u Londonu je osvojio zlato i titulu najboljeg hrvatskog džina s okusom.

Originalna ljubičasta boja sa svjetlucavim efektom osvaja na prvu, a vrhunski okus podarili su mu esencije agruma i aromatičnog bilja poput lavande i ružmarina, najkvalitetniji pšenični destilat i čista voda s Papuka. Mountain Creek Taste of Mediterranean novi je craft džin poznate orahovačke Destilerije Kostelac koja posljednjih nekoliko godina iznenađuje fanove originalnim ginovima u bojama.

Tek što je predstavljen tržištu, jedinstveni ljubičasti džin sa šljokicama već je osvojio prestižna priznanja, zlatnu medalju za iznimnu kvalitetu i titulu najboljeg hrvatskog gina s okusom na poznatom londonskom ocjenjivanju World Gin Awards 2024.

Ljubičasti džin sa šljokicama koji nastaje u Slavoniji Ljubičasti džin proizveden je od čak 29 vrsta mirisnog i aromatičnog bilja (Foto: Arhiva Destilerija Kostelac)

Nagrade nas uvijek razvesele i potiču da budemo još bolji i kvalitetniji. Rezultat su našeg dugogodišnjeg rada, iskustva, ulaganja u znanje i suvremenu tehnologiju te potvrda da svjetsko tržište prepoznaje vrijednost naših destilata, kaže Krešimir Kostelac, vlasnik slavonske destilerije koja vas najnovijim ljubičastim adutom iz premium linije craft džinova vodi na putovanje u mediteranske vrtove.

Mountain Creek Taste of Mediterranean proizveden je od čak 29 vrsta mirisnog i aromatičnog bilja i destiliran je kroz sedam kolona, aroma mu je istovremeno snažna i smirujuća, a efektne šljokice dobivene su mljevenjem prirodnih minerala na nano čestice i sto posto su jestive.

Kuhani džin Živjeli! Recept za kuhani džin stvoren za zimska druženja

Džin-tonik čaj Džin-tonik čaj: Napravite topli napitak koji konkurira najfinijim koktelima

Zaokruženi, mekani okus daje mu čista planinska voda koja izvire u Parku prirode i UNESCO geoparku Papuk, prirodno filtrirana kroz slojeve stijena od kojih su neke stare i više od 600 milijuna godina, otkriva Kostelac tajnu njegovog vrhunskog okusa.

Ljubitelj aktivnog odmora, rekreativac i sportaš, vlasnik destilerije želio je ljubiteljima džina otkriti ljepote svog zavičaja, pa je na etiketama bocama od 0,7 litara iz Mountain Creek linije i ulaznica za Park šumu Jankovac, po mnogima najljepšu gorsku dolinu u Parku prirode Papuk.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju