Sredina veljače i sunčano vrijeme potaknuli su nas da provjerimo ponudu tenisica iz novih kolekcija u koje ćemo uskoro uskočiti i u njima provesti proljeće, pa i dočekati ljeto. Iz šarolike ponude izdvojili smo 12 popularnih modela kakvima se žene s početkom proljeća uvijek rado vraćaju.

Galerija Žena u tenisicama H&M, 47 eura Reserved, 35,99 eura +9 Puma (Deichmann), 69,99 eura

Bijele tenisice svakom outfitu daju dozu sportske elegancije, pa ih dame vole nositi i uz odijela, suknje i haljine. Upravo bijele tenisice, kao i klasične crne, u svojoj garderobi često imaju i najveće ljubiteljice visokih potpetica, i njima se sviđaju njihov elegantan izgled i raznovrsne mogućnosti kombiniranja.

H&M, 47 eura H&M, 47 eura (Foto: Internetska stranica trgovine)

Finoći bijelih tenisica i u sezoni pred nama konkuriraju robusniji modeli kakve biramo kada tražimo više sportski look, ali i kada želimo izdužiti figuru pomoću debljeg đona. Proljetni su favoriti i tenisice skladnih i neutralnih kombinacija boja koje se lako uklapaju u gotovo svaku odjevnu kombinaciju.

Tamaris (Planet Obuća), 58,90 eura Tamaris (Planet Obuća), 58,90 eura (Foto: Internetska stranica trgovine)

Kada je o materijalima riječ, uz mekanu glatku kožu, za toplijih dana prednost dajemo i modelima od brušene kože koji istovremeno izgledaju i trendi i pomalo vintage.

Sezona tenisica samo što nije počela, a možda je poželite dočekati u novom paru koji ćete pronaći među 12 izdvojenih modela iz novih kolekcija u trgovinama.

Zara, 22,95 eura Zara, 22,95 eura (Foto: Internetska stranica trgovine)

Najbolje košulje i bluze za posao: 15 modela iz trgovina za sve ukuse Bijela košulja kraljica je i street style kombinacija na hrvatskim ulicama C&A, 25,99 eura H&M košulja, 24,99 eura +12 s.Oliver bluza, 69,99 eura

15 modela traperica koje će ove godine biti u prvom planu s.Oliver, 59,99 eura Pull&Bear, 22,99 eura Stradivarius, 25,99 eura +12 H&M, 20,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju