Izbor za Miss Beauty Hrvatske u organizaciji modnih agentica Sanje Bjedov i Tamare Roglić održan je u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu. Ovaj izbor ljepote prošle se godine održao prvi put, a njegova posebnost je i u tome što se biraju i dobitnice nagrade Timeless Beauty, žene koje su svojom bezvremenskom ljepotom i karizmom obilježile desetljeća.

Galerija Lucija Lugomer na izboru za Miss Beauty Hrvatske - 5 Lucija Lugomer na izboru za Miss Beauty Hrvatske - 4 Lucija Lugomer na izboru za Miss Beauty Hrvatske - 2 +1 Lucija Lugomer nosi maksi haljinu leopard uzorka i crne sandale s tankim remenčićima

Jedna od dobitnica nagrade Timeless Beauty (bezvremenska ljepota) bila je Lucija Lugomer, kojoj je uručena skulptura akademskog kipara Petra Popijača. Za ovu svečanost, koja je okupila brojne uzvanike iz svijeta ljepote, Lucija je odabrala dugačku haljinu s uzorkom koji uvijek izgleda efektno i zanimljivo.

Lucija Lugomer na izboru za Miss Beauty Hrvatske - 4 Ksenija Urličić, Lucija Lugomer i Sanja Bjedov na izboru za Miss beauty Hrvatske (Foto: Luka Stanzl/Pixsell)

Nosila je maksi haljinu leopard uzorka u kombinaciji sive i crne boje. Haljina je u gornjem dijelu zakopčana do grla te ima vezanje na mašnu, a lepršavi rukavi s volanima dužine do ispod lakta kreaciji daju dozu romantičnosti.

Udobno i posebno lijepo: Trudničke kombinacija poznatih Hrvatica Ana Gruica Uglešić Severina Severina +5 Lana Gojak Bajt

Lucija Lugomer: Maksi haljina s volanima koja tako lijepo ističe ženske obline Lucija Lugomer u dugačkoj crnoj haljini s volanima - 3 Lucija Lugomer u dugačkoj crnoj haljini s volanima - 1 Lucija Lugomer u dugačkoj crnoj haljini s volanima - 2 +8 Modna revija brenda Ivana Jurić Design ispred zagrebačkog HNK - 4

Donji dio haljine je lepršav te podijeljen volanom ispod kojeg haljina ima sitne nabore. Za naglašavanje figure ispod grudi se veže tankom trakom. Stajling za izbor Miss Beauty Hrvatske hrvatska plus size manekenka upotpunila je crnim sandalama s tankim remenčićima i okruglim naušnicama s biserima.

Lijepe crte lica Lucija Lugomer istaknula je decentnom šminkom na očima i jarkim crvenim ružem.

Lucija Lugomer na izboru za Miss Beauty Hrvatske - 3 Lucija Lugomer nosi maksi haljinu leopard uzorka i crne sandale s tankim remenčićima (Foto: Luka Stanzl/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju