Kupanje je uvijek zanimljivije i udobnije uz jedan efektni luftić koji garantira maksimalno opuštanje, posebno ako cijeli dan planiramo provesti na moru ili u bazenu.

Galerija Luftić u obliku prstena s Temua Luftić u obliku prstena s Temua Luftić u obliku prstena s Temua +1 Temu, 21,97 eura.

Luftići su zadnjih nekoliko godina postali najpopularniji predmet na plažama, a brojni nam primjeri svjedoče da ljetna pomagala odavno nisu rezervirana samo za klince. Baš kao i svaki aspekt našeg društva – i luftići su podložni trendovima, a ove je godine u trendu najromantičniji primjerak do sada.

Luftić u obliku prstena s Temua Temu, 21,97 eura. (Foto: Temu)

Proteklih smo godina mogli vidjeti jata plastičnih ptica, poput plamenaca i bijelih labudova, a nakon njih su se pojavili jednorozi, kriške pizze, krafne u svim oblicima i veličinama te napuhane limuzine u koje stane cijela ekipa.

Ove je pak godine u prvi plan došao luftić u obliku – dijamantnog prstena. Zlatni obrub i plavi dijamant čine baš šarmantan dizajn, a zadovoljni kupci na Temuu ističu da mu je kvaliteta odlična.

Luftić u obliku prstena s Temua Temu, 21,97 eura. (Foto: Temu)

Bilo da želite privlačiti pogleda na ljetovanju, ili pripremate djevojačku zabavu na bazenu, s ovim ćete luftićem napraviti najljepše fotografije za društvene mreže.

Ako vam se svidio romantični napuhanac, možete ga pronaći na stranicama internetske trgovine Temu, a za jedan primjerak treba izdvojiti 21,97 eura.

Luftić u obliku prstena s Temua Temu, 21,97 eura. (Foto: Temu)

Luft madrac u obliku sirenina repa sa šljokicama s AliExpressa Luftić s kojim ćete biti glavna frajerica na plaži

Luftić za hranu i piće uz kojega ni ne trebamo izlaziti iz bazena i mora Plutajuća stanica za hranu i piće Plutajuća stanica za hranu i piće Plutajuća stanica za hranu i piće +2 Plutajuća stanica za hranu i piće

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju