Pomagala za plažu i bazen odavno nisu rezervirana samo za djecu, a to su nam proteklih godina potvrdili jednorozi, plamenci, bijeli labudovi, krafne, kriške pizze i ostali primjerci luftića za uživanje u morskim radostima.

Galerija Luftić u obliku školjke s Temua Luftić u obliku školjke s Temua Luftić u obliku školjke s Temua +1 Temu, 50,98 eura

Uživanje na plaži terapija je samo po sebi, a za dodatno guštanje valja pribaviti i luftić na kojemu još brže hvatamo preplanuli ten. Mnogi će se složiti da nema boljeg osjećaja nego kad se izvalimo na luftić, pripremimo najdraži koktel i opuštamo se uz melodiju mora.

Ako ste za ljetovanje tražili neki novi primjerak, možda će vam se svidjeti velika školjka s Temua, koja bi ove godine mogla postati novi ljetni hit. Glavna prednost luftića njegova je veličina, a zadovoljni roditelji istaknuli su da na njega stane i dvoje djece.

Luftić u obliku školjke s Temua Temu, 50,98 eura (Foto: Temu)

Uz luftić dolazi i lopta na napuhavanje koja igra ulogu bisera, a luftić je odličan izbor i za party na bazenu s prijateljicama te za ljetne djevojačke večeri.

Ako vam se svidio efektni luftić u obliku školjke, možete ga pronaći na stranicama Temua, a za jedan primjerak treba izdvojiti 50,98 eura.

Luftić u obliku školjke s Temua Temu, 50,98 eura (Foto: Temu)

Pogledajte i genijalni luftić u obliku sirena repa sa šljokicama.

Luftić za hranu i piće uz kojega ni ne trebamo izlaziti iz bazena i mora Plutajuća stanica za hranu i piće Plutajuća stanica za hranu i piće Plutajuća stanica za hranu i piće +2 Plutajuća stanica za hranu i piće

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju