Želim osvojiti Ligu prvaka, kazao je Luka Modrić kada je u kolovozu 2012. godine potpisao ugovor za Real Madrid.

Galerija Luka Modrić s obitelji slavi osvajanje Lige prvaka Luka Modrić s obitelji slavi osvajanje Lige prvaka Luka Modrić s obitelji slavi osvajanje Lige prvaka +3 Luka Modrić s obitelji slavi osvajanje Lige prvaka

Dvanaest godina kasnije hrvatski nogometni majstor je postao najtrofejniji igrač u povijesti "Kraljevskog kluba" sa 26 trofeja i tek jedan od četvorice igrača u povijesti koji su šest puta osvajali najprestižnije nogometno natjecanje na svijetu.

Nitko mi ništa nije dao. Sve sam postigao radeći. Nikada nisam sumnjao u sebe, čak i ako drugi jesu. Uvijek sam vjerovao da mogu doći ovdje gdje sam danas i hvala Bogu to se obistinilo. Ne moraš biti div da bi igrao nogomet, kazao je jednom prilikom kapetan "Vatrenih" koji se u subotu zajedno s Nachom Fernandezom upisao u povijest "Kraljevskog kluba" kao igrač s najviše trofeja, čak 26.

Luka Modrić s obitelji slavi osvajanje Lige prvaka Luka Modrić s obitelji slavi osvajanje Lige prvaka (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)


Nakon još jedne pobjede i osvojenog trofeja na travnjaku su mu se pridružili članovi obitelji. Lukina djeca, njegovi najvjerniji navijači, bili su u pratnji mame, Vanje Modrić.

Luka Modrić s obitelji slavi osvajanje Lige prvaka Luka Modrić s obitelji slavi osvajanje Lige prvaka (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Luka je i ovaj put jedva dočekao zagrliti svoje najmilije, a njihove trenutke slavlja zabilježili su i fotografi. Ivano, Ema i Sofia još jednom su pokazali koliko su ponosni na svog tatu, a kao uspomena na veliki dan ostat će im i fotografije koje možete pogledati u galeriji na početku teksta. (Hina/M.B)

Kao da nema 46 tisuća gledatelja: Tako sladak trenutak između tate Luke i kćeri Luka Modrić Luka Modrić i kći Sofija Luka Modrić i kći Sofija +6 Brončani Vatreni sa svojom djecom - 3

Vanja Modrić prije 13 godina: Romantična vjenčanica stvorena za ljubiteljice tradicije Vjenčanje Vanje i Luke Modrića u lipnju 2011. godine - 9 Vjenčanje Vanje i Luke Modrića u lipnju 2011. godine - 2 Vjenčanje Vanje i Luke Modrića u lipnju 2011. godine - 3 +8 Vjenčanje Vanje i Luke Modrića u lipnju 2011. godine

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju