Spavati na udobnom madracu san je svakoga, a što kažete na spavanje na madracu za maženje? Najromantičniji madrac dostupan je na tržištu, a evo u čemu leži tajna njegove privlačnosti

Madrac za maženje, inovacija dizajnera Mehdija Mojtabavija, omogućava ljubavnim partnerima lakše grljenje tijekom noći jer zbog svog načina izrade sprečava moguće utrnuće udova, osjećaj nelagodnosti i slične probleme.

Madrac omogućava puno ugodnije maženje i grljenje tijekom noći jer kada zagrlite partnera nećete morati strahovati od zaustavljanja cirkulacije

Madrac za maženje izrađen je od nevjerojatno mekane i primamljive memorijske pjene. Jedinstven je po tome što se sastoji od puno letvica, a svaka letvica čini udobnu pukotinu u koju možete ugurati ruku ili nogu te se tako sprečava gnječenje i nelagodan osjećaj u udovima. Madrac omogućava puno ugodnije maženje i grljenje tijekom noći jer kada zagrlite partnera nećete morati strahovati od zaustavljanja cirkulacije jer će vam ruka lagano skliznuti u procijep.

Osim što je stvoren za parove koji vole spavati zagrljeni, madrac za maženje voli i vašu kralježnicu jer je drži ravnijom od konvencionalnih madraca jer se rame nalazi pod prirodnim kutem između procijepa što omogućava kralježnici da bude ravna. Spavate li na trbuhu, stopala možete ugurati u procijep što će spavanje također učiniti ugodnijim. Kada se grlite ili priljubite jedno uz drugo ili samo spavate na strani, na vašoj ruci neće biti nikakav dodatak pritisak.

Mehdi Mojtabavi na madracu za maženje, zvanom i ljubavni madrac, počeo je raditi još 2007. godine. Želio je stvoriti madrac na kojem će svatko moći zagrliti svoga partnera bez da osjeća bol u ruci ili zglobu. Trebalo mu je nekoliko godina da usavrši svoj proizvod, a sada se može naručiti online u četiri veličine po cijeni od 9.490 (madrac od poliuretana) i 10.700 kuna (madrac od memorijske pjene).

U videu pogledajte kako izgleda kada se na madracu za maženje mazite sa svojim partnerom.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju