Gdje god se pojavi, svojom energijom i pojavom Maja Šuput lako privuče pažnju, a tako je bilo i na otvorenju druge, nove lokacije Beauty Centra Touch u Splitu. Pjevačica je bila gošća na svečanom događanju, na kojem je i pjevala, a izgledala je fantastično u satenskoj haljini mini kroja svijetlozelene boje.

Galerija Maja Šuput Maja Šuput u zelenoj mini haljini i zlatno-brončanim sandalama - 4 Maja Šuput u zelenoj mini haljini i zlatno-brončanim sandalama - 1 +2 Maja Šuput u zelenoj mini haljini i zlatno-brončanim sandalama

Maja Šuput odlično nosi jarke boje, koje su izvrstan odabir u sezoni proljeće/ljeto. Pjevačica je i velika ljubiteljica kratkih odjevnih komada, pa je zelena satenska haljina na jedno rame koju je nosila na otvorenju Beauty Centra Touch u Splitu bila baš u njezinu stilu.

Haljina mini kroja gotovo je cijela nabrana te ima jedan rukav s puf detaljem na predjelu ramena i prorez s lijeve strane tik iznad struka. Atraktivnu haljinicu Maja je spojila sa sandalama metalik sjaja na visoku tanku potpeticu u nijansi zlatnobrončane boje, koja priziva ljeto.

Maja Šuput na Severininoj svadbi: Zlatna haljina za najglamurozniju gošću Maja Šuput na Severininoj svadbi 2015. godine Maja Šuput u zlatnoj haljini Jurja Zigmana na Severininoj svadbi Maja Šuput +3 Dizajnerica Matija Vuica s partnerom Juricom Popovićem

Krupne narukvice i naušnice sjajno su upotpunile outfit, koji je i savršen odabir za scenu, pa je pjevačica kasnije u njemu i nastupila u splitskom hotelu Ora.

Maja Šuput u zelenoj mini haljini i zlatno-brončanim sandalama - 4 Maja Šuput i Monika Miše, vlasnica salona Beauty Centar Touch (Foto: Kate Ševo)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju