Dora 2003. godine jedna je od onih koje se pamte. Pobjedu je odnijela tada 16-godišnja Claudia Beni s pjesmom "Više nisam tvoja". Iza sebe je ostavila glavnu favoritkinju Ninu Badrić koja se natjecala s velikim hitom, pjesmom "Čarobno jutro".

Galerija Maja Šuput na Dori 2003. s članovima grupe Kawasaki 3p Maja Šuput na Dori 2003. Maja Šuput na Dori 2003. u stajlingu za koji je bio zaslužan Neven Ciganović +2 Maja Šuput na Dori 2008.

U svom 11. izdanju Dora je doživjela i veliku promjenu formata pa smo po prvi put imali priliku gledati dvije polufinalne večeri.

Te su godine isključivo glasovi publike odlučivali o plasmanu u finale i pobjedniku, a najviše glasova tj. bodova u prvoj polufinalnoj večeri osvojila je Maja Šuput s grupom Enjoy.

Vrckavoj Maji bila je to već četvrta Dora i dotad najbolji plasman - u finalu je, naposljetku, završila na 6. mjestu.

Osim pjesmom "Čista petica" te tradicionalno vrckavom i energičnom nastupu, pažnju je plijenila i svojim stajlingom za koji je bio zaslužan Neven Ciganović.

Nastupila je odjevena u bijeli kompletić napravljen od prošivena materijala te sastavljen od topa i kratke suknje. Oba odjevna komada bila su ukrašena „cut out“ detaljima u obliku remena.

Maja Šuput na Dori 2003. u stajlingu za koji je bio zaslužan Neven Ciganović Maja Šuput na Dori 2003. u stajlingu za koji je bio zaslužan Neven Ciganović (Foto: Tea Cimas/Cropix)

Uz bijelu odjeću Maja je nosila i čizmice u istoj boji, a kao najefektniji i najneobičniji modni dodatak nametnuo se bijeli vizir.

Za monokromatsko izdanje odlučila se i 2008. godine kada je na Dori nastupala u ružičastoj kombinaciji koja bi se, s obzirom na trenutnu popularnost Barbie estetike i ove boje, i danas mogla nositi.

Maja Šuput na Dori 2008. Maja Šuput na Dori 2008. (Foto: Tea Cimas/Cropix)

Božićna krinolina Maje Šuput koju je najbolje opisati s riječju – spektakl Maja Šuput u finalnoj emisiji Supertalenta 2023 Maja Šuput u finalnoj emisiji Supertalenta 2023 Maja Šuput u finalnoj emisiji Supertalenta 2023 - 1 +12 Maja Šuput u finalnoj emisiji Supertalenta 2023 - 4

Maja Šuput izdvojila svoju najdražu kombinaciju: "Ne pegla se i super mi stoji" Maja Šuput voli birati odjevne kombinacije koje će privući pažnju +0 Maja Šuput u zlatnoj zaljini na crvenom tepihu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju