Maja Šuput voli podijeliti trenutke iz svakodnevice sa svojim obožavateljima na Instagramu. Ovaj put objavila je fotografije s romantične večere na koju je otišla sa suprugom Nenadom i pritom oduševila svojim stajlingom.

Galerija Torba modne kuće Valentino Torba modne kuće Valentino Štikle modne kuće Aquazzura +1 Štikle modne kuće Aquazzura

Mislim da dugo nisam vidjela na vama bolju odjevnu kombinaciju, skupa s make-upom i frizurom, napisala je jedna Majina pratiteljica.

Maja je za tu prigodu stvarno odabrala savršenu ljetnu večernju kombinaciju u kojoj se na prvi pogled najviše ističe haljina.

Plisirani model midi kroja u divnoj nijansi žute boje dodatno je naglasio preplanulu put popularne pjevačice, ali modnim sladokuscima za oko su zapele i njezine štikle.

Štikle modne kuće Aquazzura Štikle modne kuće Aquazzura (Foto: Mytheresa)

U pitanju je model modne kuće Aquazzura pod nazivom Disco Dancer (disko plesačica) s potpeticom od 10,5 centimetara. Štikle ukrašene malim kristalnim kuglama dostupne su u različitim bojama, a Maja je za sebe odabrala model u žutoj boji.

Torba modne kuće Valentino Torba modne kuće Valentino (Foto: Farfetch)

Izdanje je zaokružila jednako spektakularnom torbicom. Okrugla torba napravljena od mjeda iznutra je podstavljena kožom, a izvana ukrašena cirkonima. Prepoznatljivi logo odmah otkriva kako se radi o modelu slavne talijanske modne kuće Valentino.

Maja Šuput u svjetlucavoj mini haljini s koje je pažnju mogla odvući samo posebna narukvica Maja Šuput u svjetlucavom izdanju - 3 Maja Šuput u haljini domaćeg brenda Larie Frano Ridjan i Maja Šuput zajedno su vodili aukciju +2 Maja je nosila narukvicu na kojoj piše Tatarinova

Maja Šuput na Severininoj svadbi: Zlatna haljina za najglamurozniju gošću Maja Šuput na Severininoj svadbi 2015. godine Maja Šuput u zlatnoj haljini Jurja Zigmana na Severininoj svadbi Maja Šuput +3 Dizajnerica Matija Vuica s partnerom Juricom Popovićem

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju