Maja Šuput rasplesala je deset tisuća studenata i napravila sjajnu atmosferu po kojoj je poznata, a istovremeno je oduševila svojim hrabrim i jedinstvenim modnim odabirom.

Galerija Maja Šuput Maja Šuput zapjevala je studentima Maja Šuput zapjevala je studentima +1 Maja Šuput u srebrnom šljokičastom kombinezonu

Neumorna pjevačica sinoć je održala koncert na studentskoj manifestaciji Radićevi dani, a u dvorištu Studentskog doma Stjepan Radić napravila je show za pamćenje.

Za tu je prigodu Maja Šuput odjenula upečatljiv i na našoj sceni ne tako često viđen srebrni šljokičasti uski kombinezon koji je savršeno išao uz izvrsnu rasplesanu atmosferu.

 

Kombinezon za pamćenje nadopunila je srebrnim visokim cipelama s platformom, a njezina plava kosa bila je oblikovana u dužu hit bob frizuru.

Maja Šuput u uskom šljokičastom kombinezonu Maja Šuput u uskom šljokičastom kombinezonu (Foto: Pixsell / Matija Habljak)

Ovakav hrabar odjevni komad nešto je što bi rado odjenula svjetska diva Jennifer Lopez, a naša Maja nosi ga samouvjereno i uz njezinu osobnost ide odlično.

Maja Šuput zapjevala je studentima Maja Šuput zapjevala je studentima (Foto: Pixsell / Matija Habljak)

"Mislim da će se curicama baš jako svidjeti": Izdanje Maje Šuput inspirirano lutkom Barbie Maja Šuput u četvrtoj polufinalnoj emisiji Supertalenta Maja Šuput u četvrtoj polufinalnoj emisiji Supertalenta Maja Šuput u četvrtoj polufinalnoj emisiji Supertalenta +2 Maja Šuput u četvrtoj polufinalnoj emisiji Supertalenta

Još jedno glam izdanje Maje Šuput s plavom haljinom "koju bi nosila i Sarah Jessica Parker" Maja Šuput u plavoj haljini od tila Maja Šuput u plavoj haljini od tila Maja Šuput u plavoj haljini od tila +1 Maja Šuput u plavoj haljini od tila

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju