Na svoj veliki dan svaka mladenka želi izgledati predivno. Pored vjenčanice, cipela i frizure još jedan detalj čini taj savršeni izgled, a to je make-up, koji na dan vjenčanja treba biti besprijekoran.

 

Na vjerojatno najvažniji dan u svome život besprijekoran izgled pokazala je vojvotkinja Meghan Markle, koja je na vjenčanju izgledala apsolutno predivno, između ostalog, zahvaljujući i jednostavnom make-upu, koji je bio toliko dobar da je postao najtraženiji u 2018. godini, a izgleda da će biti izgled koji će mnoge mladenke kopirati i ove godine.

Za predivan izgled Meghan Markle na vjenčanju bio je zaslužan i prirodan i jednostavan make-up

Portal Bark.com sastavio je listu zajedno s 2000 make-up artista i kozmetičara. Analizirali su glavne trendove i najtraženiji make-up izgled u posljednjoj godini, a na vrhu se našao upravo izgled Meghan Markle na dan njezina vjenčanja.

Trend koji uključuje prirodni i svježi make-up za najveći dan nastavit će se i u novoj godini.

Na svom vjenčanju Meghan Markle oduševila je jednostavnim make-upom Na svom vjenčanju Meghan Markle oduševila je jednostavnim make-upom (Foto: Getty Images)

Za make-up Meghan Markle bio je zadužen vizažist Daniel Martin, koji je poznat kao majstor no-makeup-makeupa, kakav je koristio i u slučaju Meghan Markle, čije su se prirodne pjegice isticale dok je hodala prema oltaru.

Govoreći o kraljevskom vjenčanju, rekao je da je Meghan Markle svijetu pokazala da ne treba mnogo da bi se žena osjećala ugodno u svojoj koži, zbog čega su žene počele osjećati više samopouzdanja i više cijeniti svoju prirodnu ljepotu.

Podsjetimo se i da je princ Harry Meghan na dan njihova vjenčanja dočekao riječima "izgledaš predivno", a za njezin predivan izgled bio je zaslužan i prirodan i jednostavan make-upkoji je uključivao tek lagani puder ispod kojeg su se nazirale pjegice, malo rumenila, blijedoružičasti ruž za usne i neutralno sjenilo za oči.

Ispod pudera nazirale su se njezine pjegice Ispod pudera nazirale su se pjegice na licu Meghan Markle (Foto: Getty Images)

Pogledajte i izdanje Meghan Markle kojim ova ljepotica ruši granice kraljevske mode.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju