Kiša ne sprečava ljubiteljice mode da se i po takvom vremenu dotjeraju i u centar Zagreba dođu u modnim kombinacijama koje će privući pozornost. A na kišni dan pozornost nam je svojim street styleom privukla i zgodna mama koja je držeći za ruku svoju kćerkicu prošla centrom.

Galerija Ulična moda iz centra Zagreba - 8 Ulična moda iz centra Zagreba - 9 Ulična moda iz centra Zagreba - 4 +5 Ulična moda iz centra Zagreba

Ova šik mama iz centra Zagreba osvojila nas je svojim izdanjem u crnoj, dok je jedino kaput krem boje. Nosila je crnu kožnatu minicu s volanom i kopčanjem na gumbe s prednje strane te gore crnu dolčevitu.

Minicu je kombinirala s crnim najlonkama i visokim čizmama koje sežu do iznad koljena. Čizme od brušene kože imaju visoku deblju petu te su gore stegnute kako bi bolje prianjale uz nogu.

Ulična moda iz centra Zagreba - 9 Street style mama iz centra Zagreba u kožnatoj minici i čizmama iznad koljena (Foto: Josip Moler/Cropix)

Dominantnu crnu u svom street styleu razbila je s finim kaputom krem nijanse, a crnoj boji vratila se kod odabira torbe te je nosila manji model jednostavnog dizajna s metalnom kopčom i lancem za nošenje preko tijela. Svoje modno izdanje dodatno je podigla crnim lakom na noktima i tamnijim make-upom na očima.

Još izdanja zagrebačke ulične mode za kišni dan pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda iz centra Zagreba - 6 Ulična moda iz centra Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

Tako udobne, a šik hlače mame iz centra Zagreba koje mogu zamijeniti i trenirku Ulična moda u centru Zagreba - 11 Ulična moda u centru Zagreba - 12 Ulična moda u centru Zagreba - 1 +9 Ulična moda u centru Zagreba - 2

Mama iz centra Zagreba tako dobro spojila i eleganciju i udobnost, stil za peticu! Mama sa zagrebačke špice u kratkom vuneneoj suknji i Hermes čizmama - 1 Mama sa zagrebačke špice u kratkom vuneneoj suknji i Hermes čizmama - 2 Mama sa zagrebačke špice u kratkom vuneneoj suknji i Hermes čizmama - 3 +2 Mama sa zagrebačke špice u vunenoj suknji iz Hugo Bossa i Hermesovim čizmama

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju