Umjesto supruga i djevojaka, neki slavni muškarci za pratnju na crvenom tepihu najradije biraju svoje majke. Izdvojili smo 7 poznatih muškaraca koji su vrlo vezani uz svoje majke i koji s ponosom nose titulu maminih sinova

1. Leonardo DiCaprio za pratnju na crvenom tepihu uvijek najradije bira svoju majku Irmelin Indenbirken. Leonardovi roditelji razveli su se kad je on imao godinu dana. Kao jedino dijete, većinu vremena provodio je s majkom koja je radila nekoliko poslova kako bi ga uzdržavala. DiCaprion rado sluša i ljubavne savjete svoje majke pa je tako, navodno, prekinuo vezu s glumicom Blake Lively jer se Irmelin ona i nije baš svidjela.

Umjesto supruga i djevojaka, neki slavni muškarci za pratnju na crvenom tepihu najradije biraju svoje majke uz koje su vrlo vezani te s ponosom nose titulu maminih sinova

2. Bradley Cooper također kao pratnju na crvenom tepihu najradije vodi svoju majku Gloriu Campano. Nakon što mu je otac preminuo 2011. godine Bradley je počeo ponovno živjeti s mamom kako ona ne bi bila sama. I to ih je, otkrio je glumac, ponovno zbližilo.

'Moja obitelj je vrlo bliska i smrt moga oca jako smo teško prihvatili. Nismo se još opravili od šoka. Trebamo jedni drugi. A ne bih ni želio da je ikako drugačije', priznao je Bradley Cooper u intervjuu 2013. godine.

3. Justin Timberlake vrlo je vezan uz svoju majku Lynn Harless. Pjevačevi roditelji razveli su se kada su Justinu bile dvije godine, a njegova majka preudala se za Paula Harlessa koji je Justinu bio velika potpora tijekom odrastanja.

'Mama i ja imamo vrlo poseban odnos. Ona je moja najbolja prijateljica, divna je i jako zabavna. Izlazi sa mnom i ostaje vani duže od mene', otkrio je Justin koji na leđima ima tetovirane majčine inicijale.

4. Usher
je odrastao samo s majkom Jonettom Patton jer je otac napustio obitelj dok je pjevač bio mali. Usheru je majka neko vrijeme bila i menadžerica, a razdore u odnosu majke i sina stvarale su – žene s kojima je Usher bio u vezama. Kada se Usher oženio Tameku Foster potpuno je zahladio odnos s mamom, no nakon što se razveo ponovno su se zbližili.

5. Ryan Gosling
ističe kako se neizmjerno divi svojoj majci Donni Gosling jer nije bilo lako odgajati nestašnog dječaka kao što je bio on.

'Moja mama zaslužuje biti moja pratnja na crvenom tepihu. Zato jer sam kao dijete bio zločest, ali ona nije odustala od toga da me odgoji najbolje što može', rekao je Gosling čiji su se roditelji razveli kad mu je bilo 13 godina.

6. Jeremy Renner
također je ponosan na svoju titulu mamina sina. Svoju majku Valerie Cearley vodio je na dodjelu Oscara 2012. kada je izjavio: 'Na dodjeli sam Oscara i moja mama mi je pratnja. Ne mogu biti sretniji!'
A sudeći po fotografiji sa crvenog tepiha jasno je da Jeremy Renner puca od ponosa kada je uz njega najvažnija žena u njegovu životu – mama.

7. Chris Evans otkrio je da mu je majka Lisa Evans najveća potpora u životu. Kako bi podržala svoga sina, čak je spremna 'obračunati' se na internetu s ljudima koji piše ružno o Chrisu.

'Moja mama često ode na internet i svađa se s ljudima iz cijeloga svijeta koji ne govore baš lijepe stvari o meni', otkrio je Chris Evans.


Muškarac koji njeguje dobar odnos s majkom ima puno više razumijevanja prema ženama i bolji je partner. Otkrijte što muškarčev odnos s majkom otkriva o njemu.

Odgajati sina možda je i veći izazov nego odgajati kćerku. Doznajte što bi svaka majka sinova trebala znati kako bi bila spremna na sve izazove odgajanja muškog djeteta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju