Marco Cuccurin i Paula Tonković došli su do polufinala showa "Ples sa zvijezdama", i to zahvaljujući zahtjevnoj sambi, koja, kako je napisao Marco na svom Instagramu, izbaci gotovo svaki plesni par, a njegovoj mentorici i njemu donijela je visokih 38 bodova i prolazak dalje.

Galerija Marco Cuccurin u showu 'Ples sa zvijezdama' pleše s mentoricom Paulom Tonković Marco Cuccurin natječe se u showu 'Ples sa zvijezdama' sa svojom mentoricom Paulom Tonković - 5 Marco Cuccurin natječe se u showu 'Ples sa zvijezdama' sa svojom mentoricom Paulom Tonković - 1 +9 'Hrabar sam po prirodi i tu hrabrost prenašam i u modu, i zašto ne bih stavio prozirno, zašto ne bih stavio ženski ili muški sako'

Nadamo se da ste uživali u našim kukovima, hvala na svakoj lijepoj poruci i glasu jer nam znači više od ičega, a sad idemo zagrijati dalje dvoranu. Volimo vas, poručio je Marco Cuccurin na svom Instagramu nakon prolaska u polufinale "Plesa sa zvijezdama". Predstoji nam vidjeti što su Marco i Paula priredili za polufinalnu emisiju, a njihov dosadašnji uspjeh rezultat je višemjesečnih priprema i velikog rada.

Prije nego što je show "Ples sa zvijezdama" počeo, Marco Cucurin išao je u teretanu, aktivno se pripremao i radio na snazi kako bi lakše podnosio plesne treninge i bio spremniji za njih, no ipak je već prije početka showa završio kod fizioterapeuta.

Marco Cuccurin natječe se u showu 'Ples sa zvijezdama' sa svojom mentoricom Paulom Tonković - 4 I kostimografi 'Plesa sa zvijezdama' guštaju u radu s Marcom jer je otvoren za sve prijedloge i kombinacije kostima (Foto: PR Nova TV)

Čovjek bi rekao 'imaš 21 godinu, mlad si', ali za toliki fizički napor nitko ne može biti spreman. U plesu svaki mišić radi, Paula i ja svaki dan treniramo po tri, četiri, pet, šest sati, jednom smo čak zaglibili 12 sati na treningu. Treba jako puno raditi da bi ona minuta i pol na pozornici lijepo izgledala, priznaje Marco, koji od plesova jako voli lyrical, odnosno slobodni stil plesa jer, kako nam je otkrio, odgovara njegovoj emotivnoj prirodi, a Marco se svoje emocije ne srami pokazati.

Marco Cuccurin natječe se u showu 'Ples sa zvijezdama' sa svojom mentoricom Paulom Tonković - 3 'Nitko ne bi rekao da je odijelo koje sam nosio na predstavljaju showa žensko odijelo' (Foto: PR Nova TV)

Mislim da i je cilj svake umjetnosti, pa tako i plesa, da dopre do ljudi, da se osjeti emocija. Mislim da je kod lyricala prednost što se lakše dopre do ljudi, ali ona moja vrckava strana uživa u cha-cha-cha i paso dobleu, dodaje. I kostimografi "Plesa sa zvijezdama" guštaju u radu s Marcom jer je otvoren za sve prijedloge i kombinacije kostima.

Na sve što možda netko ne bi ili se srami ja samo odvažno kažem 'da, može' jer mislim da to diže nastup za stepenicu više i zašto to onda ne iskoristiti, ističe.

Na predstavljanju nove sezone "Plesa sa zvijezdama" u veljači na Novoj TV nosio je žensko odijelo, a mladi influencer ne boji se eksperimentirati s odjećom i biti drugačiji.

Ako gledamo u okvirima Hrvatske, rekao bih da sam ekstravagantniji. Volim eksperimentirati s modom i toga se ne sramim, smatram da je to neki moj izričaj, stil koji odašilje i moj karakter. Hrabar sam po prirodi i tu hrabrost prenosim i u modu, jednostavno želim to iskoristiti. Zašto ne bih stavio prozirno, zašto ne bih stavio ženski ili muški sako?

Marco Cuccurin natječe se u showu 'Ples sa zvijezdama' sa svojom mentoricom Paulom Tonković - 1 Marco Cuccurin natječe se u showu 'Ples sa zvijezdama' sa svojom mentoricom Paulom Tonković (Foto: PR Nova TV)

Nitko ne bi rekao da je odijelo koje sam nosio na predstavljaju showa žensko odijelo. Moda nema granica, to je još jedan vid umjetnosti kojim se možemo izraziti, smatra Marco Cuccurin, koji se susretao s negativnim komentarima. Smatra da je to potpuno u redu i legitimno jer, kako kaže, ne možemo se svakome svidjeti.

Marco Cuccurin: "Nona Rita mi je druga mama, ona me je odgojila i usadila lijepe vrijednosti" Marco Cuccurin s nonom Ritom Marco Cuccurin u petoj epizoda showa 'Ples sa zvijezdama' plesao je sa svojom nonom Ritom - 2 Marco Cuccurin u petoj epizoda showa 'Ples sa zvijezdama' plesao je sa svojom nonom Ritom - 4 +2 Marco Cuccurin u petoj epizoda showa 'Ples sa zvijezdama' plesao je sa svojom nonom Ritom - 3

Daria Lorenci Flatz: "Suprug Emil i ja smo suborci, ne mogu zamisliti da mi itko bude bliži u životu od njega" Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz - 2 Glumica Daria Lorenci Flatz natječe se u showu 'Ples sa zvijezdama' sa svojim plesnim mentorom Ivanom Jarnecom - 3 +7 Glumica Daria Lorenci Flatz natječe se u showu 'Ples sa zvijezdama' sa svojim plesnim mentorom Ivanom Jarnecom - 2

Ono što je meni vrlo bitno jest da ljudi znaju da mi cilj nikada nije nametati moju osobnost, pa tako ni moj način odijevanja. Ako se nekome svidi, super, ali opet smatram da ako ti se nešto ne svidi ili nije po tvom ukusu, trebalo bi to znati preskočiti. Mislim da je potez odrasle osobe s izgrađenim stavom upravo to, da može znati preskočiti i ignorirati. Ako to znaš, onda si itekako zreo.

Ako ipak imaš potrebu svoju frustraciju liječiti na taj način, onda znaš da trebaš, kako bi moja nona rekla, pojesti još palente, sa smiješkom govori Cuccurin pa otkriva kakve su mu trenutačno modne preferencije.

Mislim da su modni dodaci zlatna prašina na stajling, da malo podigneš i stavši neki touch na odjevnu kombinaciju. Trenutačno sam u fazi da biram sunčane naočale u skladu s odjevnom kombinacijom, na primjer da su u istoj boji kao i odjeća.

Jednobojni outfiti veliki su trend, Rihanna sa Super Bowla sva u crvenom najbolji je primjer. Mislim da je to izuzetno fashion, treba to znati iznijeti, a mislim da ja to imam u sebi, kaže polufinalist showa "Ples sa zvijezdama".

Marco Cuccurin 'Hrabar sam po prirodi i tu hrabrost prenašam i u modu, i zašto ne bih stavio prozirno, zašto ne bih stavio ženski ili muški sako' (Foto: PR)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju