Dok Filip Hrgović čeka borbu karijere protiv Ukrajinca Oleksandra Usyka te, po svemu sudeći, ide po pojas prvaka svijeta, nakon što je u Londonu tehničkim nokautom u 12. rundi svladao Australca Demseya McKeana, mi smo se prisjetili još jednog važnog trenutka u životu najboljeg hrvatskog boksača.

Galerija Marinela i Filip Hrgović vjenčali su se 1. lipnja 2019. u župnoj crkvi Svih Svetih u Sesvetama - 5 Vjenčanje boksača Filipa Hrgovića i Marinele Čaje u lipnju 2019. godine - 3 Vjenčanje boksača Filipa Hrgovića i Marinele Čaje u lipnju 2019. godine - 1 +9 Marinela i Filip Hrgović vjenčali su se 1. lipnja 2019. u župnoj crkvi Svih Svetih u Sesvetama

Prošle su četiri godine otkako se boksač Filip Hrgović vjenčao s diplomiranom ekonomisticom i odbojkašicom Marinelom Čajom. Vjenčanja nogometaša na glasu su kao najglamuroznija, no i drugi sportaši vole pripremiti raskošna vjenčanja koja se pamte.

Vjenčanje boksača Filipa Hrgovića i Marinele Čaje u lipnju 2019. godine - 1 Marinela Hrgović nosila je glamuroznu vjenčanicu sirena-kroja i dugački veo (Foto: Goran Mehkek/Cropix)

Upravo je takvo bilo i vjenčanje proslavljenog hrvatskog boksača u teškoj kategoriji i njegove odabranice. Par se oženio lijepog proljetnog dana nakon šest godina veze, 1. lipnja 2019. godine u župnoj crkvi Svih Svetih u Sesvetama.

Marinela i Filip Hrgović vjenčali su se 1. lipnja 2019. u župnoj crkvi Svih Svetih u Sesvetama - 3 Marinela i Filip Hrgović vjenčali su se 1. lipnja 2019. u župnoj crkvi Svih Svetih u Sesvetama (Foto: Goran Mehkek/Cropix)

Marinela je bila prelijepa mladenka u vjenčanici sirena-kroja s gornjim dijelom krojenim u obliku korzeta. Uz haljinu bogato ukrašenu čipkom nosila je dugački veo do poda i buket bijelih ruža.

Marinela i Filip Hrgović vjenčali su se 1. lipnja 2019. u župnoj crkvi Svih Svetih u Sesvetama - 1 Marinela Hrgović nosila je glamuroznu vjenčanicu sirena-kroja i dugački veo (Foto: Goran Mehkek/Cropix)

Filip je bio pažljivi mladoženja te je svojoj dragoj pomagao oko haljine dok su hodali prema crkvi, a nema sumnje da bi takvu prekrasnu, glamuroznu vjenčanicu za svoj dan udaje odabrale i holivudske zvijezde.

Vjenčanje boksača Filipa Hrgovića i Marinele Čaje u lipnju 2019. godine - 4 Marinela Hrgović bila je prelijepa mladenka u vjenčanici sirena-kroja s gornjim dijelom krojenim u obliku korzeta (Foto: Goran Mehkek/Cropix)

Neobična vjenčanica Martine Tomčić: Haljina za žene koje igraju po vlastitim pravilima Ženja Moskaljov i Martina Tomčić oženili su se 2003. godine Martina Tomčić i Ženja Moskaljov vjenčali su se odjeveni u vrlo netipične svadbene komade Martina Tomčić izrekla je sudbonosno da u samoborskoj crkvi sv. Anastazije +1 Ženja Moskaljov i Martina Tomčić vjenčali su se 2003. godine

Emina Durić za svoje vjenčanje u Dubrovniku odabrala je vjenčanicu o kojoj će se pričati Mladenka Emina Durić u glamuroznoj vjenčanici - 6 Mladenka Emina Durić u glamuroznoj vjenčanici - 1 Mladenka Emina Durić u glamuroznoj vjenčanici - 5 +8 Emina Durić nosi vjenčanicu izraelskog couture brenda Galia Lahav, model Tokyo - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju