Kožnate suknje pencil kroja popularan su izbor ove jeseni na kraljevskim dvorovima. Ili je to barem slučaj kada je u pitanju španjolska kraljica Letizia i vojvotkinja od Sussexa. Obje slavne dame u razmaku od 24 sata nosile su identičnu suknju brenda Hugo Boss u odvažnoj tamnocrvenoj boji.

Galerija Kraljica Letizia vs. Meghan Markle u Hugo Boss suknji - 2 Kraljica Letizia vs. Meghan Markle u Hugo Boss suknji - 3 Kraljica Letizia vs. Meghan Markle u Hugo Boss suknji - 4 +2 Meghan Markle i kraljica Letizia u istoj suknji

Kraljica Letizia ovu je suknju od meke janjeće kože odabrala za službeni put u Južnu Koreju, a kombinirala ju je s bijelom svilenom bluzom predimenzioniranih rukava Caroline Herrere, cipelama s visokom potpeticom te s crvenom pismo-torbicom.

Kožnata suknja Hugo Boss prodaje se po cijeni od oko 3200 kuna Kožnata suknja Hugo Boss prodaje se po cijeni od oko 3200 kuna (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Meghan Markle sparila ju je s ležernim puloverom V izreza, cipelama od baršuna Sarah Flint u boji crvenog vina te s nešto decentnog nakita, a za okrugli stol kraljičine dobrotvorne udruge One Young World u Londonu.

Ovo nije prvi put da je vojvotkinja od Sussexa snimljena u kožnatoj suknji brenda Hugo Boss. Isti model suknje, ali u tamnozelenoj boji nosila je u listopadu prošle godine tijekom posjeta Brightonu.

Meghan Markle Meghan Markle: Suknja kakvu se Catherine još nikad nije usudila nositi u javnosti

Iako kožnate suknje nisu uobičajena pojava na kraljevskom dvoru, modni stručnjaci su se složili kako je riječ o modelu koji izvrsno stoji i slavnoj Španjolki te Amerikanki.

Tko je bolje iskombinirao kožnatu suknju Hugo Bossa?

glasova:

Kraljica Letizia vs. Meghan Markle u Hugo Boss suknji - 1 Meghan Markle i kraljica Letizia u istoj suknji (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju