Mjesec dana uoči vjenčanja koje iščekuje cijeli svijet zaručnici Meghan Markle i princ Harry stigli su na sastanak šefova vlada Commonwealtha.

Galerija Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry na sastanku vlada Commonwelatha Meghan u haljini brenda Altuzarra +5 Meghan Markle Meghan i Harry bili su kraljičini izaslanici na sastanku, a stručnjaci za britansku kraljevsku obitelj slažu se kako je njezino prisustvo na ovako važnu događanju političkog karaktera najveći znak da Elizabeta II. ima veliko povjerenje u buduću suprugu svog omiljenog unuka.
Meghan Markle i princ Harry na sastanku vlada Commonwelatha Meghan Markle i princ Harry na sastanku vlada Commonwelatha (Foto: Getty Images)
Možda će zahvaljujući tome blagonaklono gledati i na njezino modno izdanje koje se poprilično razlikuje od kombinacija kakve članice kraljevske obitelji inače nose u sličnim prigodama.

Meghan je na sastanak stigla odjevena u vrlo modernom izdanju, a najviše pažnje plijenila je njezina haljina. Model brenda Altuzarra otkrio je njezina remena i leđa. To se sigurno nije svidjelo konzervativnom dijelu britanskog visokog društva koje ne odobrava pokazivanje tih dijelova tijela u službenim prigodama.
Meghan u haljini brenda Altuzarra Meghan u haljini brenda Altuzarra (Foto: Getty Images)
Međutim, britanska javnost već dugo zagovara modernizaciju kraljevske obitelji i zato su s oduševljenjem prihvatili Meghan, ali i njezin stil odijevanja.

Prugastu haljinu 36-godišnja ljepotica kombinirala je s crnim sakoom brenda Camilla And Marc, elegantnim štiklama Tamare Mellon i torbicom brenda Orton.
Altuzarra, 1450 funti Altuzarra, 1450 funti (Foto: NET-A-PORTER)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju