Vojvotkinja od Sussexa službeno se vratila na dužnost. U londonskoj robnoj kući John Lewis predstavila je modnu kolekciju pod nazivom "Smart Set", koju je napravila u suradnji s organizacijom "Smart Works".

Galerija

Nakon ulaska u britansku kraljevsku obitelj Meghan Markle postala je pokroviteljica ove organizacije koja pruža savjetovanje i pomoć nezaposlenim ženama.

Vojvotkinja u hlačama brenda Jigsaw i košulji dizajnerice Moshe Nonoo
Vojvotkinja u hlačama brenda Jigsaw i košulji dizajnerice Moshe Nonoo (Foto: Getty Images)

Vojvotkinja je osam mjeseci radila na humanitarnoj kolekciji koja će se prodavati dva tjedna i sastoji se od pet poslovnih komada.

U "pametnom" setu nalazi se haljina brenda Marks & Spencer (163 kuna), klasične crne hlače brenda Jigsaw (988 kuna), bijela košulja dizajnerice Mishe Nonoo (834 kune), Jigsawov blejzer (1635 kuna) i kožnata torba brenda John Lewis (901 kuna).

Vojvotkinja s modelima iz kampanje odjevenima u komade iz kolekcije
Vojvotkinja s modelima iz kampanje odjevenima u komade iz kolekcije (Foto: Getty Images)

Za svaki prodani komad, jedan identičan bit će doniran organizaciji. "Smart Works" potom će ih proslijediti nezaposlenim ženama slabijeg financijskog stanja koje su u potrazi za novim poslom i potrebna im je odjeća u kojoj će otići na razgovor za posao.

Meghan je na predstavljanje stigla u hlačama i košulji iz kolekcije, a kombinirala ih je sa smeđim štiklama Manola Blahnika i remenom u istoj boji. Jednostavno, elegantno i nosivo izdanje nadopunila je sa zlatnim narukvicama i naušnicama u obliku leptira.

POGLEDAJTE I SJAJNU DNEVNU KOMBINACIJU VOJVOTKINJE IDEALNU ZA NADOLAZEĆE JESENSKO RAZDOBLJE:

Meghan Markle: Lijepa vojvotkinja u kombinaciji koja je idealna za prijelazno razdoblje