Meghan Markle zablistala je na summitu "One Young World" u londonskom Royal Albert Hallu gdje se pojavila u ljubičastoj haljini brenda Babaton by Aritzia koju je nosila i ranije, i to u šestom mjesecu trudnoće.

Galerija Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle +3 Haljinu je uparila s mornarsko plavim salonkama Manola Blahnika

Elegantnu ljubičastu haljinu s rasporom vojvotkinja od Sussexa uparila je s mornarsko plavim salonkama Manola Blahnika i decentnim komadima nakita, među kojima su i njezini zaručnički i vjenčani prsten.

Princeza Diana Najdraža haljina princeze Diane koju je "kopirala" i Meghan Markle

Meghan Markle Čudna ili lijepa? Nova torba Meghan Markle nije svima po ukusu

Izgled je zaokružila raspuštenom, blago valovitom kosom i neupadljivim make-upom koji je naglasio njezinu prirodnu ljepotu.

Meghan Markle Ljubičastu haljinu s rasporom lijepa vojvotkinja nosila je i u šestom mjesecu trudnoće (Foto: Getty Images)

Dobro raspoloženoj vojvotkinji to je bilo prvo pojavljivanje u javnosti nakon emitiranja kontroverznog dokumentarca u kojem je govorila o velikoj medijskoj pažnji koja joj je stvorila osjećaj ranjivosti.

U Royal Albert Hallu pojavila se u ulozi potpredsjednice zaklade Queen Commonwealth.

Meghan Markle: Kombinacija s porukom kakvu bismo željeli češće viđati Meghan Markle u nesvakidašnjoj kombinaciji boja - 2 Meghan Markle u nesvakidašnjoj kombinaciji boja - 7 Meghan Markle u nesvakidašnjoj kombinaciji boja - 5 +7 Meghan Markle u nesvakidašnjoj kombinaciji boja - 4

Prošli put vojvotkinja je ljubičastu haljinu koja stoji 107 funti (921,70 kn) kombinirala s crvenim kaputom i salonkama, čime je odala počast preminuloj princezi Diani, koja je bila ljubiteljica odvažnih paleta boja.

Meghan Markle Meghan Markle reciklirala je haljinu koju je nosila i u visokoj trudnoći (Foto: Getty Images/Guliver/Cover Images)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju