Melania Trump sa svojim je suprugom Donaldom Trumpom i njihovim 12-godišnjim sinom Barronom otputovala je u Floridu na njihovo imanje Mar-a-Lago. Za put, prva dama SAD-a odjenula je outfit u svijetlosmeđoj boji, a zvijezda kombinacija bile su predivne visoke čizme.

Galerija

 

Melania Trump izgledala je fantastično u svijetlosmeđem kaputu brenda Roksanda i predivnim čizmama u istoj nijansi modne kuće Gianvito Rossi. Iako vrlo jednostavne, ova čizme s debljom visokom potpeticom upravo zbog svoje profinjene jednostavnosti i savršenog dizajna vrlo lako dolaze u prvi plan i skreću pogled na noge.

Melania Trump za let u Floridu izabrala je svijetlosmeđi outfit, kaput brenda Roksanda i čizme Gianvito RossiIspod elegantnog kaputa Melania je nosila dolčevitu u također svijetlodmeđoj boji, a vladavinu smeđe razbila je s crvenom torbom brenda Hermès, poznatu i pod nazivom "birkinica".

Tijekom leta iz Washingtona 48-godišnja prva dama se presvukla te je u Palm Beachu iz aviona izašla u laganijoj svijetloplavoj kombinaciji, hlačama i košulji, što je i razumljivo s obzirom na to da je u Floridi temperatura ovih dana oko plus 20 stupnjeva, dok se u Washingtonu kreće oko minus 2 stupnjeva Celzijevih.

U Mar-a-Lago su s predsjednikom SAD-a i njegovom obitelji otišli i Melanijini roditelji, Amalija i Viktor Knavs.

Pogledajte i Melaniju Trump u "golim" hlačama koje su zbunile znatiželjnike.

Melania Trump u čizmama koje lako ukradu svu pažnju - 3
Melania Trump u čizmama Gianvito Rossi koje lako ukradu svu pažnju (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju