Melania i Donald Trump u Bijeloj kući ugostili su majke američkih vojnika povodom događanja pod nazivom Celebration of Military Mothers kojim se majkama pripadnika oružanih snaga SAD-a odaje zahvalnost za sve što čine za svoju domovinu.

Galerija Melania Trump u bijeloj haljini i \'golim\' štiklama - 4 Melania Trump u bijeloj haljini i \'golim\' štiklama - 1 Melania Trump u bijeloj haljini i \'golim\' štiklama - 3 +1 Melania Trump ugostila je u Bijeloj kući majke američkih vojnika

Za ovu posebnu priliku organiziranu povodom Majčina dana, Melania Trump izgledala je vrlo elegantno i šik u bijeloj haljini strogih linija dužine tik do ispod koljena. Visoko zatvorena nježna kreacija bez rukava ukrašena je bijelim aplikacijama u obliku cvijeća.

Haljinu koja lako može proći i kao vjenčanica za neko jednostavnije i manje vjenčanje, prva dama SAD-a kombinirala je uz nude štikle koje imitiraju boju kože.

Melania Trump u vrtoglavim štiklama - 2 Melania Trump: Štikle do neba koje bi "posramile" i Jennifer Lopez

Melania Trump u \'golim\' hlačama - 2 Melania Trump: "Gole" hlače koje su zbunile znatiželjnike

Melania je poznata po svojoj ljubavi prema vrlo ženstvenim tankim, visokim potpeticama, a njezini najdraži modeli su dva klasika, So Kate Christiana Louboutina i BB s potpisom Manola Blahnika.

Melania Trump u bijeloj haljini i \'golim\' štiklama - 3 Melania Trump u bijeloj haljini i 'golim' štiklama (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju