Melania Trump u petak 26. travnja proslavila je 49. rođendan, a prvoj dami SAD-a i njenom suprugu Donaldu Trumpu na slavlju su se pridružili japanski premijer Shinzo Abe sa suprugom Akie Abe. Za svoj slavljenički dan Melania je izabrala usku bijelu haljinu i "ubojite" štikle.

Galerija

Melania i Donald Trump svoje goste iz Japana dočekali su u Bijeloj kući, a prva dama i ovoga puta izgledala je besprijekorno. Fenomenalnu figuru naglasila je u elegantnoj bijeloj čipkastoj haljini koja prati liniju tijela te seže tik do ispod koljena.

Za proslavu svog 49. rođendana Melania Trump odjenula je usku bijelu haljinu i 'ubojite' štikle Christiana Louboutina

Haljina je divna, ali zvijezda Melanijinog stajlinga ipak su bile štikle u metalik crvenoj boji dizajnera Christiana Louboutina čije cipele američka prva dama često nosi. Ovoga puta odlučila se za zaista atraktivan model iz kolekcije "So Kate" (originalno dizajnirane za vjenčanje Kate Moss) koji privlači žarkom bojom i metalik efektom, a naravno, i igleno tankom potpeticom visokom oko 12 centimetara.

Štikle do neba Melanije Trump svakako su pridobile pažnju, a ovakva vrtoglava potpetica lako bi "posramila" i Jennifer Lopez, također veliku ljubiteljicu štikli koja slijedi pravilo: što više, to bolje.

Melania Trump u vrtoglavim štiklama Christiana Louboutina
Melania Trump u vrtoglavim štiklama Christiana Louboutina (Foto: AFP)