Melania Trump bila je uz svog supruga Donalda Trumpa na potpisivanju dokumenta "National Defense Authorization Act for FY2020" koje se odvilo u vojnom postrojenju Joint Base Andrews. Za tu prigodu prva dama izabrala je krem odjevnu kombinaciju uz cipele i torbu u jarkoj crvenoj boji.

Galerija

 

Takav izbor tonova stvorio je efektan, skladan kontrast, a Melania Trump upisala je još jednu modnu "pobjedu". Američka prva dama izgledala je vrlo damski u krema hlačama do iznad gležnja i puloveru u sličnoj nijansi, a naročito se istaknuo predivan kaput "oversized" kroja. Takozvani preveliki kaputi veliki su trend, a iako se na prvi pogled čini da "progutaju" figuru, cjelokupna slika stajlinga zapravo može izgledati jako dobro i šik.

Melania Trump: Mrak izdanje prve dame koje se može kopirati za 409 kuna

Tip-top sređena Melania outfit je zaokružila s glamuroznim štiklama dizajnera Christiana Louboutina i torbom izrađenima od jarko crvene lakirane kože.

Melania Trump u krem odjevnoj kombinaciji - 1
Melania Trump nosi 'oversized' kaput u krem nijansi i crvene štikle Christiana Louboutina (Foto: AFP)

Nadahnuti stilom Melanije Trump, u trgovinama smo potražili slične modele "oversizde" kaputa, a ponudu pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.