Melania Trump u Bijeloj kući ugostila je članove neprofitne organizacije Truth Initiative kojoj je cilj eliminirati konzumaciju duhana među mladima.

Galerija Melania Trump u tako običnoj haljini Melania Trump u tako običnoj haljini - 5 Melania Trump u tako običnoj haljini - 1 +5 Melania Trump u vrlo jednostavnoj tamnosivoj haljini  

Druženje i razgovor pod nazivom "Youth from the Truth" Melania Trump održala je u Plavoj sobi Bijele kuće. Prvu damu SAD-a zanimalo je kako su ovi mladi ljudi počeli i prestali koristiti električne cigarete, a naravno, bilo je govora i o utjecaju duhana na zdravlje.

Za ovu priliku Melania je odjenula jednostavnu tamnosivu haljinu bez rukava dužine do ispod koljena te je upotpunila sa štiklama zmijskog uzorka. Američka prva dama izabrala je vrlo običnu haljinu, ali definitivno je riječ o modelu kakav bi mnoge žene poželjele imati u garderobi, nosivom u raznim prigodama, od poslovnih do svečanih.

Ma, tko bi joj zamjerio! Šarmer na kojeg nije imuna ni Melania Trump Melania Trump Justin Trudeau i Melania Trump srdačno su se pozdravili Justin Trudeau čak i Donaldu Trumpu izaziva osmijeh na licu +4 Catherine Middleton i Justin Trudeau 2016. u Kanadi

Melania Trump Melania Trump: Najudobniji model gležnjača s visokom potpeticom

Melania Trump - 4 Melania Trump: Začuđujuća haljina prve dame kojoj ni najveći kritičari nisu našli manu

Zbog svoje svestranosti, praktičnosti i neodoljive jednostavnosti, ova obična haljina lako pobjeđuje i sav glamur.

Melania Trump u tako običnoj haljini - 3 Melania Trump u vrlo jednostavnoj tamnosivoj haljini (Foto: AFP, Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju