Svima koji žude za novim, ukusnim i jednostavnim jelima, Fant kroz jednu mješavinu omogućuje pripremu dva različita jela - mesnog i vegetarijanskog.

Kad je kuhanje u igri, sve ispadne sjajno ako se držimo provjerenog recepta. No, kuhanje znači i da ponekad odstupimo od uhodane rutine i poželimo spremiti nešto novo. Ima dana kada jednostavno ne stignemo kuhati, ali se ne odričemo omiljenih jela, poput špageta bolognese koje voli cijela obitelj, klasika kao što je zapečena piletina ili piletina u umaku od gljiva za dane kada je “comfort food” jedino što nam treba. Fant mješavine za pripremu jela već su godinama sinonim za ukusna jela koja uspijevaju svaki puta, a uz moderne Fant dualne mješavine sada pripremite dva različita jela, bilo da se odlučite za mesnu ili vegetarijansku verziju.

Zašto su Fant dualne mješavine idealne za vas?

• Jer su bez pojačivača okusa i odgovaraju za pripremu mesnih ili vegetarijanskih jela
• Jer ima dana kada vam se ne jede meso
• Jer ste poželjeli omiljeno jelo pripremiti na nov, drugačiji način
• Jer samo s jednim proizvodom jednostavno pripremate ukusna jela s mesom ili povrćem

Mesno, vegetarijansko ili oboje – lako je uz Fant dual koncept mješavine!


Recept za mesno i vegetarijansko jelo potražite na pakiranju Fant dual koncept mješavina i uživajte u spravljanju te istraživanju novih okusa. Istovremeno, na stranici http://fant.podravka.hr/, uz recepte, savjete i inspiracije možete sudjelovati i u Nagradnom natječaju. Kako biste osvojili jednu od vrijednih nagrada, potrebno je do 25. studenog 2021. kupiti minimalno dva od sljedećih proizvoda iz Fant asortimana: Fant špagete Bolognese, Fant lazanje, Fant fina variva, Fant zapečena piletina 4 vrste sira, Fant zapečena tjestenina sa šunkom i sirom, Fant piletina s gljivama u umaku od vrhnja, Fant zapečeno povrće.

Sačuvajte račun te ga prijavite na stranici http://fant.podravka.hr/ i ostavite osobne podatke. Za kraj, za sudjelovanje u Nagradnom natječaju trebate odabrati jeste li mesni ili vege tim i napisati zašto je baš to vaš odabir. Objava dobitnika bit će 3. prosinca 2021.

Koje su nagrade?

Za najkreativnije sudionike Fant je pripremio vrijedne nagrade. Prva nagrada je Elipso poklon bon vrijednosti 5.000 kuna i paket Fant proizvoda, a autore još pet kreativnih odgovora na pitanje koji su tim i zašto, čekaju JBL Wireless slušalice te paket Fant proizvoda.

Brzina pripreme i savršen okus uz Fant dualne mješavine su zagarantirani, u kakvu se god kulinarsku avanturu upustili. Dobar tek!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju