I ove je godine prvi ponedjeljak u svibnju bio rezerviran za Met Galu, spektakularno modno događanje čijim su crvenim tepihom prošetaju brojne slavne osobe.

Galerija Slavni muškarci također privlače pozornost svojim izdanjima Colman Domingo Damiano David +7 Usher

Cilj večeri je prikupljanje sredstava za Kostimografski institut muzeja Metropolitan, a i ova Met Gala je, naravno, imala dreskod. Ove godine on je bio "The Garden of Time", odnosno vrt vremena.

Osim brojnih dama koje su više ili manje oduševile svojim kreacijama, na crvenom tepihu pažnju su privlačili i mnogi slavni muškarci.

Već su sastavljene brojne liste najbolje odjevenih, a neke od naših favorita koji su pobrali pohvale izdvojili smo u galeriji na početku teksta.

Bad Bunny Bad Bunny (Foto: Profimedia)

Među njima je i jedan od domaćina, Bad Bunny, koji je nosio po mjeri rađeno odlijelo s kontrastnim šavovima modne kuće Maison Margiela.

Usher Usher (Foto: Profimedia)

Glumac Andrew Scott odlučio se za prsluk ukrašen broševima u obliku inskekata, a pjevač Usher stigao je u crnom plaštu, s crvenom ružom iuruci. Njihova izdanja, ali i izdanja drugih slavnih muškaraca koja su privukla pozornost čekaju vas u spomenutoj galeriji.

Nova kraljica Met Gale: Zendaya isporučila dva spektakularna izdanja, koje je bolje? Zendaya na Met Gali 2024. - 1 Zendaya na Met Gali 2024. - 7 Zendaya na Met Gali 2024. - 8 +7 Zendaya na Met Gali 2024. - 6

Pamela Anderson: Baš savršena haljina za prvo pojavljivanje na Met Gali Pamela Anderson na Met Gali u haljini modne kuće Oscar de la Renta - 7 Pamela Anderson na Met Gali u haljini modne kuće Oscar de la Renta - 3 Pamela Anderson na Met Gali u haljini modne kuće Oscar de la Renta - 5 +4 Pamela Anderson na Met Gali u haljini modne kuće Oscar de la Renta - 1

Penelope Cruz: Veličanstvena haljina čija je izrada trajala više od petsto sati Penelope Cruz na Met Gali u haljini modne kuće Chanel - 6 Penelope Cruz na Met Gali u haljini modne kuće Chanel - 4 Penelope Cruz na Met Gali u haljini modne kuće Chanel - 1 +3 Penelope Cruz na Met Gali u haljini modne kuće Chanel - 2

Izdanje u kojem se Demi Moore iz gusjenice pretvorila u prekrasnog leptira Demi Moore na Met Gali Demi Moore na Met Gali Demi Moore na Met Gali +2 Demi Moore na Met Gali


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju