Dašak starog holivudskog glamura na crveni tepih Filmskog festivala u Veneciji donijela je Milena Radulović. Srbijanska glumica izgledala je kao prava holivudska diva na premijeri biografske drame „Ferrari“.

Galerija Milena Radulović u haljini Marije Tarlać na 80. Mostri Milena Radulović u haljini Marije Tarlać na 80. Mostri Milena Radulović u haljini Marije Tarlać na 80. Mostri +4 Milena Radulović u haljini Marije Tarlać na 80. Mostri

Predivna 28-godišnjakinja spremno je pozirala fotografima i očarala sve okupljene uzvanike premijere. Osim svojim urođenim šarmom, crveni tepih osvojila je i modnim odabirom.

Milena je na premijeru došla u glamuroznoj haljini poznate srbijanske dizajnerice Marije Tarlać.

Milena Radulović u haljini Marije Tarlać na 80. Mostri Milena Radulović u haljini Marije Tarlać na 80. Mostri (Foto: Profimedia)

Igrama je na sigurno odabirom crne šljokičaste večernje haljine kao stvorene za ovu svečanu prigodu. Model s naborima dodatno naglašava struk i među zahvalnijim je krojevima jer u ovakvom tipu haljine svaka žena izgleda sjajno.

Milena Radulović u haljini Marije Tarlać na 80. Mostri Milena Radulović u haljini Marije Tarlać na 80. Mostri (Foto: Profimedia)

S obzirom na to da je haljina ukrašena šljokicama i sama po sebi dovoljno dominantna, glumici nije trebao puno dodataka - decentne naušnice i prstenje bili su sasvim dovoljni. Valoviti bob pokazao se kao idealna frizura za ovo izdanje jer također podsjeća na Zlatno doba Hollywooda, a make-up u zagasitim tonovima savršeno joj je pristajao.

Milena Radulović Milena Radulović: "Žene se osjećaju kao na pozornici, iščekujući aplauz ili paradajz. Društvo tjera ženu da se konstantno preispituje i bude odgovorna za silne stvari."

Vidimo se opet, Venecija. Ovo je početak, napisala je Milena na svom službenom profilu na Instagramu uz fotografije s festivala.

Milena Radulović u haljini Marije Tarlać na 80. Mostri Milena Radulović u haljini Marije Tarlać na 80. Mostri (Foto: Profimedia)

Ma, kakva Angelina! Tatjana Jurić i ljepotice iz regije u spektakularnom izdanju na crvenom tepihu u Veneciji Tatjana Jurić, Milena Radulović i Džejla Ramović na 80. Mostri - 7 Tatjana Jurić, Milena Radulović i Džejla Ramović na 80. Mostri Tatjana Jurić, Milena Radulović i Džejla Ramović na 80. Mostri +8 Tatjana Jurić, Milena Radulović i Džejla Ramović na 80. Mostri

U stilu negližea: Čipkasta haljina Amal Clooney idealna za romantične duše Amal i George Clooney u Veneciji - 5 Amal i George Clooney u Veneciji - 4 Amal i George Clooney u Veneciji - 1 +3 Amal i George Clooney u Veneciji - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju