Bivša televizijska voditeljica Mirna Berend nova je kuma zagrebačkog kluba Saloon zajedno s glumcem Tarikom Filipovićem.

Galerija Mirna Berend oduvijek je bila ljubiteljica svevremenske klasike i crnih odjevnih kombinacija Mirna Berend s vlasnikom Saloona Marom Srezovićem Mirna Berend proslavila je 53. rođendan Saloona u maloj crnoj haljini +0 Mirna Berend i Tarik Filipović novi su kumovi Saloona

Ključeve kluba dobili su na sinoćnjoj proslavi 53. rođendana ovog popularnog mjesta za izlaske brojnih Zagrepčana i njihovih gostiju. Vlasnik kluba Maro Srezović otkrio je da se kumovi biraju među osobama koje su u Saloon dolazile prije nego što su bile poznate.

Mirna Berend svakako je jedna od njih. Bivša televizijska voditeljica priznala je da je u Saloonu provela pola svojeg života, a da je prvi put zakoračila u njega 1986. godine.


Velika mi je čast biti kuma omiljenog Saloona, otkrila je na svojem Instagramu.

Ne čudi stoga što je za tu priliku odabrala bezvremensku klasiku – malu crnu haljinu s V-izrezom i porubom iznad koljena, preko koje je prebacila ogrtač s resicama u istoj boji.

Uz malu crnu haljinu sjajno su se uklopile i kožnate čizme visokih sara iznad koljena, koje su bile ukrašene srebrnim nitnama i malom potpeticom.

Mirna Berend: Haljina koja je očitala lekciju o tome kako izgleda vrhunska elegancija Mirna Berend 2014. godine Mirna Berend 2014. na svečanoj gala večeri povodom 50 godina Udruženja manekena Hrvatske u hotelu Westin Mirna Berend i Vedran Mlikota 2001. godine +3 Mirna Berend 2000. godine

Zagrebačka špica: Zgodna dama u čizmama koje se isplati nositi uz minicu Street style izdanje sa zagrebačke špice Visoke čizme u zagrebačkom street style izdanju Mlada dama sa zagrebačke špice u visokim čizmama +0 Street style izdanje zgodne dame sa zagrebačke špice

Dizajnerica unikatnog nakita izdanje je zaokružila s nekoliko osebujnih komada – okruglim naušnicama, upečatljivim prstenom te predimenzioniranom srebrnom ogrlicom, s koje je bilo teško skrenuti pogled.

Mirna Berend s vlasnikom Saloona Marom Srezovićem Mirna Berend s vlasnikom Saloona Marom Srezovićem (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju