Dizajnerski duo ELFS i manekenke Korana Gvozdić, Vedrana Linardić i Iris Rajčić zapalili su klub Papayu na Zrću. Modni show u kombinaciji s dance hitovima privukli su obožavatelje i poznate na after beach party

Atraktivne hrvatske manekenke Korana Gvozdić, Vedrana Linardić, Iris Rajčić, te plesačice Angels iz Papaye na posljednjem danu After Beach Festivala održanog u Novalji predstavile su ljetnu kolekciju dizajnerskog dua ELFS koju su kreirali za novaljski klub Papaya.

Za glazbeni dio programa posljednjeg dana Festivala pobrinuo se mladi DJ iz Australije Dirty South čiji su hitovi rasplesali sve prisutne goste kluba.

Poput svjetski poznatih klubova Papaya se od ove sezone odlučila predstaviti svijetu i kao klub koji razumije i podržava modnu scenu, pa je tako uspostavljena suradnja s dizajnerskim duom ELFS.

Ekskluzivno za klub PAPAYA modni duo ELFS osmislili su i dizajnirali limitiranu ediciju T-shirta inspiriranu ljetom, suncem, morem, koktelima i naravno vrhunskom glazbom.

U svom prepoznatljivim fahu ELFS su se poslužili neobičnim grafičkim printom kojeg su upotpunili bogatim kolorističkim spektrom i tako dobili ovoljetni 'must have T-shirt'.

Majice su pamučne, bijele, dolaze u ženskim i muškim modelima a mogu se naći u varijaciji od 4 grafička printa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju