Proljeće je stiglo i u dom obitelji Beckham koja nakon kišnog i hladnog Londona uživa u ugodnim stupnjevima sunčanog Los Angelesa. S obzirom da sunce sa sobom donosi i modne trendove popularna trendsetterica Victoria Beckham svoju je malenu 'lutkicu' Harper Seven već 'upakirala' u simpatično proljetno izdanje

Godinu i 8 mjeseci stara Harper Seven djevojčica je koja otkako je došla na svijet plijeni medijsku pažnju, što zbog vrlo popularnih roditelja, a što zbog toga što je slatka kao bombončić.

>> Harper Seven: Koje cipelice nosi kći kraljice Louboutinki?

>> Harper Seven: Curica koja je srušila ružičasti mit

Victoria Beckham je svoju princezu odjenula u pravu sunčano-proljetnu kombinaciju

Victoria vrijeme provodi s obitelji u sunčanom i toplom Los Angelesu, a za obiteljsko druženje je odabrala casual kombinaciju traperica na trapez, crveno plave bluze i smeđih cipela na visoku potpeticu, a svoju mezimicu je odjenula u proljetno izdanje od glave do pete.

Dizajnerica i supruga nogometaša Davida Beckhama je za Harper iskombinirala žutu haljinicu na točkice i balerinke u istom tonu. Kako bi proljetni look bio potpun Harper je dobila i ukras za kosu i to u obliku gumice ukrašene žutom mašnicom.

Simpatična djevojčica znatiželjno je promatrala svijet oko sebe iz sigurnog majčinog naručja, a dosadni fotografi koji su okružili njezinu majku nisu joj predstavljali nikakav problem, dapače, malena ljepotica im je zadovoljno poslala i jednu veliku pusu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju