Premijeri filma 'Hitchcock' u New Yorku nije prisustvovao glavni glumac Anthony Hopkins, ali su se zato njegove kolegice Jessica Biel, Scarlett Johansson te posebice senzacionalna Helen Mirren pobrinule da prvi dojmovi, barem oni modni, budu na visokoj razini uglađenosti i elegancije zlatnog holivudskog doba

Sa svojih dostojanstvenih 67 godina Helen Mirren je na premijeri filma 'Hitchcock' zasjenila svoje upola mlađe i glamurozne kolegice Scarlett Johansson i Jessicu Biel.

>> Helen Mirren: Tako se to radi!

To nije tek pristojno laskanje britanskoj dami, već zaključak modnih znalaca i onih koji su pogledom na atraktivne glumice, u oskarovki prepoznali karakternu ljepotu i fantastičnu figuru.

>> 65 prekrasnih godina Helen Mirren

Daleko od fanatične opsjednutosti neprirodnom mladolikošću, Helen se drži podalje od kirurškog noža i injekcija ponosno pokazujući bore kojima je ukrašeno njezino lice te večeri dodatno naglašeno zalizanom frizurom.

Haljina od crne čipke i zlatnog brokata elegantno je naglasila struk i dekolte glumice čiji stil, baš kao i vino, s godina postajne sve opojniji i raskošniji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju