Kate Bosworth jedna je od brojnih glumica koja je svojom pojavom na londonskom Tjednu mode podržala omiljeni brend. Glumica se pojavila na reviji TopShop Unique, a odabirom stajlinga koji za sjedenje u prvom redu zahtijeva spretnu pozu i iskustvo nije mogla proći neprimijećeno

Tjedni mode rezervirani su za najnovije kreacije poznatih dizajnera, ali i holivudske zvijezde koje će se u istima pojavljivati na javnim događanjima.

>> Kate Bosworth u 'anticelulitnoj haljini'

Tako su prvi redovi odmah uz pistu uvijek popunjeni do zadnjeg mjesta, a krase ih poznate ljepotice odjevene u komade s potpisom dizajnera.

>> Jennifer Lopez: Chanel bez greške, a ona bez grama celulita

Tako je bilo i na reviji TopShop Unique u sklopu londonskog Tjedna mode na kojoj se pojavila glumica Kate Bosworth. Glumica je za ovu prigodu iskombinirala široku čupavu vestu i sivu minicu ukrašenu šljokicama te crne cipele na malu potpeticu.

Vrlo kratka suknja je kao stvorena za poziranje, ali tijekom sjedenja zahtijeva više pažnje što lijepoj Kate nije predstavljalo nikakav problem.

Atraktivna mršavica manekenske linije kojoj poziranje nikako nije strano spretno je prekrižila noge te je ponosno pokazala bedra netaknuta celulitom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju