Svoje viđenje ljeta na Fashion.hr - u predstavit će i dizajnerica čije su modele nosile američke poznate dame, kao i žene u Saudijskoj Arabiji. Poznata po svojim ženstvenim haljinama i ove sezone po udobnim i atraktivnim majicama, ova je dizajnerica sva prisutnija u hrvatskoj, ali i svjetskoj modnoj svakodnevici

Budući da su tvoji modeli dostupni ne samo u mnogim europskim gradovima, već i u SAD-u te primjerice Saudijskoj Arabiji postoji li razlika između potražnje na tim različitim tržištima?
Da, postoji razlika u mentalitetu tako da također postoji razlika I
u potražnji. Mogu reći iz iskustva da je svako tržište priča za sebe.

U arapskim zemljama je veći interes za duge haljine žarkih boja, s puno ručno šivanih detalja poput Swarovski kristala, čipke i perja, dok je u europskim gradovima totalno suprotno.

Traže se blaže boje i više minimalizam, a sad najbolje prolaze haljine koje su bile viđene na crvenom tepihu.

Ima li poveznica između svih tvojih kupaca?
Sve žene žele biti lijepe i zapažene.

>> Branka Donassy: Stil je ono što nas razlikuje od drugih i čini prepoznatljivim

Jesi li imala pratiti talijanski tjedan mode i čiju bi kolekciju izdvojila kao najuspješniju, odnosno tebi osobno najdražu?
S obzirom da sam totalno bila posvećeni dizajniranju i izradi svoje kolekcije, ovaj puta sam slabo pratila tjedne mode tako da me mogu reći koja kolekcija mi je bila najdraža.

>> Treća večer: Od veselih rpeko darkerskih do blistavih partyja

Koja tri odjevna komada svaka žena u svakoj dobi trebala imati u svom ormaru?
Ovo je vjerojatno već kliše - mala crna haljina (moja omiljena boja je crna) koju kombiniramo s raznim modnim detaljima, dobar baloner i t-shirt majica iz moje najnovije kolekcije!

Strukirane majice sa životinjskim motivom te ukrašene zakovicama iz postale jedan od najtraženijih komada za jesen/zimu. U čemu ste pronašli inspiraciju za tako zanimljiv spoj stilova?
Htjela sam dizajnirati jednu trendi i drugačiju kolekciju. Zato sam
koristila zakovice koje su za ovu sezonu jako popularne, a i sama sam veliki ljubitelj zakovica.

U pamučne majice ubacivala sam dijelove od eko kože, tako da sam dobila vrlo zanimljive majice. Što se tiče printeva sa životinjskim motivima u baroknim okvirima, težila sam originalnom i prepoznatljivom proizvodu i naravno nisam zanemarila kvalitetu materijala.

Upravo zbog toga ih moje klijentice opisuju kao mekane, tople i udobne.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju