Za vrijeme dosadašnjih deset dana boravka u Indoneziji gdje su u tijeku pripreme za spektakularan izbor ljepote Miss svijeta 2013. naša predstavnica Lana Gržetić osim kao promotorica ljepote, trenutno je i najeksponiranija ambasadorica hrvatskih dizajnera

U kovčezima lijepe Lane za tri tjedna boravka na prelijepom Baliju našle su se kreacije domaćih kreativaca čiji originalan dizajn će imati priliku vidjeti čak 131. zemlja svijeta koliko predstavnica se bori za ovogodišnju titulu Miss svijeta 2013.

Kreacije 7 domaćih kreativaca misica Lana Gržetić promovira pred 131. zemljom svijeta

>>Hrvatska Adriana Lima: Egzotična ljepotica prodornih očiju

Na ceremoniji otvaranja Lana je oduševila u večernjoj haljini Dies Gaudii, elegantnu Martinu Felju odabrala je za poslijepodnevno druženje, razigranog Zigmana za večer opuštanja, te trendi Iggyja Popovića, sportski Body Feeling i neodoljivu Aleksandru Dojčinović.

Blistavi osmijeh i mladenačku zaigranost upotpunio je i upečatljivi nakit Peperoncina design.

U narednim danima priprema svijet će imati priliku vidjeti našu predstavnicu u kreaciji Marije i Vesne Milković, te premijerno u čarobnoj Ani Milani toaleti koju naša missica ima čast prva ponijeti u Hrvatskoj. Finalna večer izbora održava se 28. rujna do kada Lana zaslužuje podršku kao trenutno najljepša  ambasadorica Hrvatske u svijetu.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju