Kandidatkinja koja će vas oduševiti je 45 godina stara Lidija Šarić iz Velike Gorice. Neugledan izgled, višak kilograma, zapušteni zubi te stil odijevanja koji ju čini starijom nego što to doista jest Lidiju je činio nesretnom. No nakon makeovera njezin se život u potpunosti promijenio

Nakon što je upornošću i trudom izgubila čak 20 kilograma kandidatkinja Lidija Šarić se nastavila baviti tjelovježbom te je redovita gošća u teretani. Rekreacija je postala neizostavni dio njezinog novog načina života.

>> Makeover: Zapuštena mama postala prava ljepotica

No osim linije postignute vježbanjem, liposukcijombedara i trbuha te povećanjem grudi naša kandidatkinja je dobila i makeover lica koji je započeo s uklanjanjem dlačica, skidanjem podbratka, a završava s rješavanjem najdubljih bora - takozvanih bora smijalica pored usana i to ubrizgavanjem hijaluronske kiseline.

>> Makeover: Mihaela kao prije 15 godina

Riječ je o prirodnom preparatu čiji se glavni sastojak hijaluron nalazi u našoj koži te se s godinama polako gubi. Nakon ubrizgavanja preparata bore će u potpunosti nestati, a efekt će trajati nekoliko mjeseci.

Uslijedio je i posljednji posjet stomatološkom centru. S obzirom na katastrofalno stanje njezinog zubala pred timom liječnika bio je doista veliki izazov, ali nakon mukotrpnog rada koji je uključivao rehabilitacije čeljusti i niza implantiranih zubi rezultat je bio nevjerojatan.

Zadnji korak odlazak je kod dizajnerice koja će Lidiji odabrati kreaciju iz snova te odlazak kod frizera i vizažistice. nakon brojnih manjih i većih zahvata rezultat je nevjerojatan. Lidija se pretvorila u elegantnu ženu.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju